witam, mam podobny problem.
Otwieram kilka kart z forum (nie ważne czy środkowym klawiszem, czy prawym i otwórz w nowej karcie) na szczęście taka strona w nowej karcie nie ma się do czego cofnąć, więc się nie cofa,ale jeśli kliknę na jakikolwiek link lewym klawiszem myszy, to otwiera się dosłownie na chwilkę i zaraz cofa do poprzedniej, a jeśli uda mi się kliknąć w międzyczasie jakiś inny link, to cofa mi się do pierwszej strony otwartej w bieżącej zakładce. Dodam, że wcześniej problem ten nie występował...
Nieprawidłowe działanie kart
Moderator: Pomocy?!
• Strona 1 z 1
Nieprawidłowe działanie kart
Przeglądarka: Mozilla/5.0 (Windows; U; Windows NT 5.1; pl; rv:1.9.1.3) Gecko/20090824 Firefox/3.5.3 (.NET CLR 3.5.30729)
- fitzu.sc
Re: Czyzby bug w mozilli?
Przeglądarka: Mozilla/5.0 (Windows; U; Windows NT 5.1; pl; rv:1.9.1.3) Gecko/20090824 Firefox/3.5.3
Twój problem dotyczy innego programu niż ten o którym mowa w wątku do którego się dopisałeś.
Używasz Firefoxa, a wątek dotyczy Mozilli. Wydzielam do działu Firefox.
Olałeś za to kompletnie nasze zalecenia co do wykonania Standardowej Diagnostyki.
Jej przeprowadzenie umożliwia nie tylko rozwiązanie problemów, ale pomaga zlokalizować ich przyczynę. Bez SD wszelka pomoc ograniczona jest do zgadywania przyczyn i zgadywania rozwiązań
Jeśli problem(y) nie ustąpi(ą) poinformuj, o przebiegu diagnostyki. Napisz, co wniosło stworzenie nowego profilu oraz uruchomienie przeglądarki w trybie awaryjnym?
Używasz Firefoxa, a wątek dotyczy Mozilli. Wydzielam do działu Firefox.
Olałeś za to kompletnie nasze zalecenia co do wykonania Standardowej Diagnostyki.
Jej przeprowadzenie umożliwia nie tylko rozwiązanie problemów, ale pomaga zlokalizować ich przyczynę. Bez SD wszelka pomoc ograniczona jest do zgadywania przyczyn i zgadywania rozwiązań
Jeśli problem(y) nie ustąpi(ą) poinformuj, o przebiegu diagnostyki. Napisz, co wniosło stworzenie nowego profilu oraz uruchomienie przeglądarki w trybie awaryjnym?
"Mym sojusznikiem jest Moc, i potężnym sojusznikiem ona jest." -- Mistrz Yoda
- Tomek
- Moderator
- Z nami od: 19 sierpnia 2004, 06:52
• Strona 1 z 1