Witam.
Mam pytanie odnośnie tego dodatku.
Czytałem że można za pomocą niego ściągać filmy ze stron takich jak np. dailymotion.
Z youtube filmiki się ściągają, ale gdy klikam żeby ściągnąć wypisuje mi żeby sprawdzić ilość miejsca na dysku.
link do filmu:http://www.dailymotion.pl/video/xat1g3_spadkobiercy-100-cz3_fun.
Co dziwne można ściągnąć plik flv ale jak chce w formacie mp4 właśnie wypisuje mi żebym sprawdził ilość miejsca na dysku. Mam 2 giga wolnego to za mało?
Nie wiem może to przez to że pojawia się taki plik D:\dwhelper\18151059:mp4_h264_aac.mp4, może chodzi o ten dwukropek i dlatego się buntuje.Flv zajmuje 35MB.
Aha i jeszcze czy zmiana na filmiki z sd na hq zmienia jakość pobieranego filmiku czy to zależy tylko od formatu?
Video downloader helper
Moderator: Pomocy?!
• Strona 1 z 1
Video downloader helper
Przeglądarka: Mozilla/5.0 (Windows; U; Windows NT 5.1; pl; rv:1.9.1.4) Gecko/20091016 Firefox/3.5.4
- Pablo134
- Z nami od: 01 października 2008, 14:52
Re: Video downloader helper
Przeglądarka: Mozilla/5.0 (Windows; U; Windows NT 6.0; pl; rv:1.9.3a1pre) Gecko/20091028 Minefield/3.7a1pre
1) Na pewno nie możesz stosować tego typu znaków nazwie. Zapisz go jako film.mp4 i powinno się udać.
2) Skonwertowanie może przyczynić się do pogorszenia jakość (nigdy jej nie poprawi), a FLV jeśli odpowiednie kodeki są obecne w systemie działa w dowolnym odtwarzaczu, w tym Windows Media Player, Subedit Player, Allplayer czu VLC (polecam tego ostatniego).
3) Filmy HD mają wyższą rozdzielczość i większy rozmiar pliku, ale oczywiście mają lepszą jakość.
2) Skonwertowanie może przyczynić się do pogorszenia jakość (nigdy jej nie poprawi), a FLV jeśli odpowiednie kodeki są obecne w systemie działa w dowolnym odtwarzaczu, w tym Windows Media Player, Subedit Player, Allplayer czu VLC (polecam tego ostatniego).
3) Filmy HD mają wyższą rozdzielczość i większy rozmiar pliku, ale oczywiście mają lepszą jakość.
GnuPG. Podpisuję własne wypowiedzi. | TrueCrypt. Ufam kryptografii, nie państwu. | Tor. Dbam o swoją prywatność. | OTR. Moje rozmowy nie są podsłuchiwane.
Załóż konto lub kup domenę WWW z linka polecającego: http://www.hekko.pl/?ref=34295
Załóż konto lub kup domenę WWW z linka polecającego: http://www.hekko.pl/?ref=34295
- Grzegorz
- Moderator
- Z nami od: 15 kwietnia 2007, 12:33
Odp: Video downloader helper
Przeglądarka: Mozilla/5.0 (Windows; U; Windows NT 5.1; pl; rv:1.9.1.4) Gecko/20091016 Firefox/3.5.4
Dzięki za odpowiedź, ale problem polega na tym, że to nie ja nadaje mu taką nazwę tylko od razu jest gdy chcę ściągnąć. Flv się sciąga bez problemu otwiera się okienko do zapisania, a gdy chcę zapisać to wyskakuje mi błąd, chyba nie da się go naprawić:(
Poniżej dwa screeny opisujące ten problem.

Może jest inny program, który mógłby sobie z tym poradzić.
Poniżej dwa screeny opisujące ten problem.

Może jest inny program, który mógłby sobie z tym poradzić.
- Pablo134
- Z nami od: 01 października 2008, 14:52
• Strona 1 z 1
Wróć do Rozszerzenia dla Firefoksa