Witam all
Moj problem to to ze : Mozilla PL nie sprawdza mi czy www jest zaktualizowana i pobiera sobie pliki z historii czy czegos tam. Niestety nie wiem gdzie jest opcja dzieki ktorej Mozilla bedzie sprawdzala czy www na ktora wejde zostala zaktualizowana o nowe pliki a jesli tak to je pokaze...
Mama nadzieje ze wy wiecie gdzie ta opcja jest i mi pomozecie...
Mozilla PL nie sprawdza mi czy www jest zaktualizowana i ...
Moderator: Pomocy?!
• Strona 1 z 1
Mozilla PL nie sprawdza mi czy www jest zaktualizowana i ...
Przeglądarka: Mozilla/5.0 (Windows; U; Windows NT 5.1; PL; rv:1.4) Gecko/20030624
- Flaws
- Z nami od: 31 lipca 2003, 15:38
Re: Mozilla PL nie sprawdza mi czy www jest zaktualizowana i
Przeglądarka: Mozilla/5.0 (Windows; U; Windows NT 5.1; PL; rv:1.4) Gecko/20030624
Jesli chcesz zeby strona sie calkiem przeladowala to wcisnij crtl + shift + r
- Domel
- Z nami od: 14 kwietnia 2002, 19:10
Wrr...
Niestety robie tak jak podales ale nic z tego. Strona sie jedynie odswierza ale dalej czyta z tego co widac z mojego kompa a nie z elementu docelowego czyli z serverea ....
Napewno w opcjach jest taka opcja dzieki ktorej mozna zrobic tak by zawesze korzystalo z serwera a nie z kompa (w IE tak jest)
Pozdrawiam
Napewno w opcjach jest taka opcja dzieki ktorej mozna zrobic tak by zawesze korzystalo z serwera a nie z kompa (w IE tak jest)
Pozdrawiam
- Flaws
- Z nami od: 31 lipca 2003, 15:38
Przeglądarka: Mozilla/5.0 (Windows; U; Windows NT 5.1; pl-PL; rv:1.5a) Gecko/20030718
A może chodzi o Edycja->Preferencje->Zaawansowane->Pamięć podręczna->,,Porównaj dokument zachowany w pamięci podręcznej z oryginałem w sieci, gdy..." Albo jest włączony tryb offline?
I believe that all government is evil, and that trying to improve it is largely a waste of time.
H.L. Mencken
H.L. Mencken
- Nerf
- Z nami od: 14 stycznia 2003, 22:25
• Strona 1 z 1