"BRAK JAWY"
Moderator: Pomocy?!
• Strona 1 z 1
"BRAK JAWY"
Przeglądarka: Mozilla/5.0 (Windows; U; Win98; pl-PL; rv:1.4) Gecko/20030624
Witam.
Na stronie: Przesyłanie ogłoszeń do publikacji
w Biuletynie Zamówień Publicznych przez Internet - http://www.uzp.gov.pl/przesyl.html, w okienku logowania widnieje napis "BRAK JAWY". Domyślam się że chodzi o wtyczki Javy, sprawdziłem mam zainstalowane: Java Plug-in 1.4.2. Gdzie jest błąd.
Pozdrawiam
Na stronie: Przesyłanie ogłoszeń do publikacji
w Biuletynie Zamówień Publicznych przez Internet - http://www.uzp.gov.pl/przesyl.html, w okienku logowania widnieje napis "BRAK JAWY". Domyślam się że chodzi o wtyczki Javy, sprawdziłem mam zainstalowane: Java Plug-in 1.4.2. Gdzie jest błąd.
Pozdrawiam
- poldek
Przeglądarka: Mozilla/5.0 (Windows; U; Win98; pl-PL; rv:1.4) Gecko/20030624
Poprawny adres to: http://www.uzp.gov.pl/przesyl.html
- poldek
Przeglądarka: Mozilla/5.0 (Windows; U; Windows NT 5.0; pl-PL; rv:1.4) Gecko/20030624
ROTFL
Może ta strona faktycznie szuka Jawy i dlatego nie widzi mojej Javy, bo u mnie też pojawia się ten komunikat
Może ta strona faktycznie szuka Jawy i dlatego nie widzi mojej Javy, bo u mnie też pojawia się ten komunikat
Pamiętaj obywatelu: WTYCZKI TO NIE TO SAMO, CO ROZSZERZENIA!
WinXP SP2
WinXP SP2
- Olhado/256
- Moderator
- Z nami od: 26 września 2002, 09:47
Przeglądarka: Mozilla/5.0 (Windows; U; Windows NT 5.1; en-US; rv:1.4b) Gecko/20030516 Mozilla Firebird/0.6
IMVHO troszke namieszane jest w JavaScript; i choc szczerze powiedziawszy "nie znam sie" na tyle, aby moc to stwierdzic definitywnie (dlatego lepiej neich sie wypowie ktos bardziej rozeznany - Gandalf??), jednak IMVHO to to nie dziala tak, jak powinno
A ja wracam dalej do nauki... Milego dnia!
Towarzysz L.
A ja wracam dalej do nauki... Milego dnia!
Towarzysz L.
Wyrozumialosci...
Studia
Czas liczenia zasobow 
Studia
- Lichurec
- Moderator
- Z nami od: 25 września 2002, 16:25
Przeglądarka: Mozilla/5.0 (Windows; U; Windows NT 5.1; en-US; rv:1.5b) Gecko/20030804 Mozilla Firebird/0.6.1
Ręce opadają. Ale czego się spodziewać? Skoro naszym krajem rządzą kretyni, trudno oczekiwać, że do Internetu będą zatrudniać kompetentne osoby. Żal tylko ściska mniej szlachetną część pleców, że taki mebel pracuje za nasze pieniądze!
Nie chciało mi się analizować źródła, bo pierwsze jego linie już zostawiły mi wrzody na żołądku. Może jak będę w nastroju na jakieś perwersyjne doznania to się tym zajmę.
A na początek to proponuję dopisać tę stronę do Osiołków. Bo coś mi się wydaje, że oprócz IE to nic innego na nią nie wejdzie.
PS: Nie mam nastroju dzisiaj...
Nie chciało mi się analizować źródła, bo pierwsze jego linie już zostawiły mi wrzody na żołądku. Może jak będę w nastroju na jakieś perwersyjne doznania to się tym zajmę.
A na początek to proponuję dopisać tę stronę do Osiołków. Bo coś mi się wydaje, że oprócz IE to nic innego na nią nie wejdzie.
PS: Nie mam nastroju dzisiaj...
- Yano
- Z nami od: 17 grudnia 2002, 10:32
Przeglądarka: Mozilla/5.0 (X11; U; Linux i686; en-US; rv:1.5a) Gecko/20030810 Mozilla Firebird/0.6.1
Heh, nieżle się uśmiałem. Po pierwsze strona bynajmniej nie sprawdza czy jest zainstalowana (nie jest ona nawet potrzebna) - lecz czy jest javascript!!! Niestety nieudolna meteda wykonananie tego, sprawia że nie działa w Mozilli
- prefiks
- Z nami od: 30 grudnia 2002, 01:45
• Strona 1 z 1
Wróć do Standardy WWW i źle działające strony