Mam proste pytanie.
Gdzie zapisuje Firefox 5 pliki minimotywów po ich instalacji?
Gdzie zapisuje Firefox 5 pliki minimotywów po ich instalacji
Moderator: Pomocy?!
• Strona 1 z 1
Gdzie zapisuje Firefox 5 pliki minimotywów po ich instalacji
Przeglądarka: Mozilla/5.0 (Windows NT 6.1; rv:5.0) Gecko/20100101 Firefox/5.0
- Gość
Odp: Gdzie zapisuje Firefox 5 pliki minimotywów po ich insta
Przeglądarka: Mozilla/5.0 (Windows; U; Windows NT 6.1; pl; rv:1.9.2.18) Gecko/20110614 Firefox/3.6.18
Tam gdzie Firefox 3 i 4, czyli w profilu - profil\personas\cache lub lightweighttheme-footer i lightweighttheme-header bezpośrednio w profilu.
GnuPG. Podpisuję własne wypowiedzi. | TrueCrypt. Ufam kryptografii, nie państwu. | Tor. Dbam o swoją prywatność. | OTR. Moje rozmowy nie są podsłuchiwane.
Załóż konto lub kup domenę WWW z linka polecającego: http://www.hekko.pl/?ref=34295
Załóż konto lub kup domenę WWW z linka polecającego: http://www.hekko.pl/?ref=34295
- Grzegorz
- Moderator
- Z nami od: 15 kwietnia 2007, 12:33
W folderze Mozilla Firefox nie ma takiego (nawet ukrytego) katalogu.
Jeżeli jest w Danych Aplikacji to mam kłopot bo w W& nie mam dostępu pomimo profilu administratora
)) i zatem jest "po ptokach".
Jeżeli jest w Danych Aplikacji to mam kłopot bo w W& nie mam dostępu pomimo profilu administratora
- Gość
Grzegorz pisze:Tam gdzie Firefox 3 i 4, czyli w profilu - profil\personas\cache lub lightweighttheme-footer i lightweighttheme-header bezpośrednio w profilu.
Zapytam inaczej.
Jak zapisać zewnętrzny (obcy) plik mini motywu bez instalacji, aby móc go przeedytować samemu. Mam kilka ładnych mini motywów ale ze źle przygotowaną lewą częścią, którą bym sobie sam poprawił.
- Gość
• Strona 1 z 1
Wróć do Rozszerzenia dla Firefoksa