Przeglądarka: Mozilla/5.0 (Windows; U; Win98; PL; rv:1.5a) Gecko/20030728 Mozilla Firebird/0.6.1
Hmm. Co miałem na myśli pisząc "lepsi webmasterzy"? Nic, przecież borykają się z tymi samymi problemami, więc raczej powinni sobie ułatwiać niż utrudniać, ale nie ma co o to bić piany

.
Co do Target, to przydałoby się, a że nie ma, to nie ma. Ostatnio to i ja się "naginam" i z większym, czy mniejszym skutkiem staram się iść zgodnie ze standardem, ale... . Piszesz, że Target stosuje się do ramek

, a dlaczego, przecież "_blank", "_top, ", "_parent" to są okna, więc? Poza tym mam problemik. Robiąc stronkę chciałem zamiast IFRAME zastosować OBJECT, bo akurat tak mi się zachciało, ale nie w tym rzecz. Linki w osadzonym dokumencie otwierają się w... OBJECT

. Jak to ominąć? JavaScript i odpowiednie location, czy target nie przynosi skutku, więc przydałby się Target, bo zwykłe "_top" czy "_parent" działa jak należy a "top.location" otwiera się w nowym oknie

. No dobra, nie zanudzam... idę studiować dalej, bo może gdzieś robię błąd w myśleniu

.
Dlaczego piszesz, że "co to ma wspólnego z Mozilla"? Nie ma nic,, ktoś zapodał taki topik, więc się postuje

.