Witajcie.
Od 2 dni mam problem z odtwarzaniem video na YouTube, a także na innych platformach.
Mam wrażenie, że może to mieć jakiś związek z Flash Playerem, chociaż nie update'owałem go w tym okresie, więc nie wiem skąd tak nagle te błędy.
Próbowałem już zrobić downgrade Flasha do wersji 14, ale nic to nie dało.
Wszystko wróciło do względnej normalności w 2 przypadkach:
-odinstalowałem całkowicie Flash Player i filmiki śmigały na wtyczce nVidia 3D Vision
-odinstalowałem i ponownie zainstalowałem FP w wersji 15. Wtedy działało do czasu restartu komputera
Ekran na YouTube wygląda tak: http://prntscr.com/4zak7q Dodam, że kółeczko ładowania jest nieruchome przez cały czas.
Ktoś pomoże?
Problem z YouTube i innymi odtwarzaczami
Moderator: Pomocy?!
• Strona 1 z 1
Problem z YouTube i innymi odtwarzaczami
Przeglądarka: Mozilla/5.0 (Windows NT 6.1; WOW64; rv:33.0) Gecko/20100101 Firefox/33.0
- dj77
- Z nami od: 24 października 2014, 17:09
Odp: Problem z YouTube i innymi odtwarzaczami
Przeglądarka: Mozilla/5.0 (Windows NT 6.1; WOW64; rv:33.0) Gecko/20100101 Firefox/33.0
OK, wygląda na to, że znalazłem przyczynę problemu.
Uruchomiłem pełen skan systemu antywirem i znalazł mi trojana o nazwie JejgeQmita.
Po usunięciu tegoż i jakiejś jego odnogi w bebechach systemu, streamy i YouTube działają poprawnie.
Uruchomiłem pełen skan systemu antywirem i znalazł mi trojana o nazwie JejgeQmita.
Po usunięciu tegoż i jakiejś jego odnogi w bebechach systemu, streamy i YouTube działają poprawnie.
- dj77
- Z nami od: 24 października 2014, 17:09
Odp: Problem z YouTube i innymi odtwarzaczami
Przeglądarka: Mozilla/5.0 (Windows NT 6.3; WOW64; rv:34.0) Gecko/20100101 Firefox/34.0
Ja mam trochę inny problem.
U mnie tak jak by się zaciął i cały czas pokazuję jedną sekundę filmiku a potem informuje że wystąpił błąd. Mam tak na dwóch komputerach (stacjonarny i laptop) Na obu Win 8.1 aktualny flashplayer. Po restarcie komputera na moment pomaga a potem znowu. Zauważyłem też że nawet jak film się odtwarza to słychać jakieś dziwne "trzaski".
Przeinstalowałem flash oraz mozille.
Przeskanowałem komputer ale dalej nic.
Ma ktoś jakiś pomysł?
U mnie tak jak by się zaciął i cały czas pokazuję jedną sekundę filmiku a potem informuje że wystąpił błąd. Mam tak na dwóch komputerach (stacjonarny i laptop) Na obu Win 8.1 aktualny flashplayer. Po restarcie komputera na moment pomaga a potem znowu. Zauważyłem też że nawet jak film się odtwarza to słychać jakieś dziwne "trzaski".
Przeinstalowałem flash oraz mozille.
Przeskanowałem komputer ale dalej nic.
Ma ktoś jakiś pomysł?
- Matizek
• Strona 1 z 1