Gdy próbuję wejść na jedną stronę www, wyświetla mi się komunikat widoczny na screenie poniżej. Mam tak od paru dni. Strona ta wcześniej działała dobrze. Na innych komputerach chodzi bez zarzutu. Tu nie mogę jej odpalić na żadnej przeglądarce. Czyściłem ciasteczka dla tej strony i wyłączałem na niej adblocka, ale nic to nie dało.
Co robić?
https://lh3.googleusercontent.com/XdaBv ... w1315-h526
Nie mogę wejść na jedną stronę
Moderator: Pomocy?!
• Strona 1 z 1
Nie mogę wejść na jedną stronę
Przeglądarka: Mozilla/5.0 (Windows NT 6.1; WOW64; rv:33.0) Gecko/20100101 Firefox/33.0
- Turel
- Z nami od: 23 września 2014, 20:03
Odp: Nie mogę wejść na jedną stronę
Przeglądarka: Mozilla/5.0 (Windows NT 5.1; rv:33.0) Gecko/20100101 Firefox/33.0
Strona działa http://prntscr.com/4zw6za
Może być błąd zabezpieczeń/certyfikatów, a także działanie innych rozszerzeń. Pierwsze, to ustaw wtyczki microsoft(r)DRM na nigdy nie aktywuj, drugie, to wyczyść bufor SSL w opcjach internetowych, zawartość. Trzecie, to sprawdzić w zaawansowanych ustawieniach zapory, czy adres nie jest blokowany, następnie, to wyłącz antywirusa na chwilę, czy to on nie blokuje, sprawdź, czy jakiś tweak tuneup tego nie robi, wyłączaj kolejno rozszerzenia - odznacz też w opcjach Firefoxa - zaawansowane, ogólne - korzystaj z akceleracji sprzętowej...
Może być błąd zabezpieczeń/certyfikatów, a także działanie innych rozszerzeń. Pierwsze, to ustaw wtyczki microsoft(r)DRM na nigdy nie aktywuj, drugie, to wyczyść bufor SSL w opcjach internetowych, zawartość. Trzecie, to sprawdzić w zaawansowanych ustawieniach zapory, czy adres nie jest blokowany, następnie, to wyłącz antywirusa na chwilę, czy to on nie blokuje, sprawdź, czy jakiś tweak tuneup tego nie robi, wyłączaj kolejno rozszerzenia - odznacz też w opcjach Firefoxa - zaawansowane, ogólne - korzystaj z akceleracji sprzętowej...
Moje słowa starzeją się ze mną i prowadzą do ściany.
- Garu
- Z nami od: 31 stycznia 2014, 18:55
Odp: Nie mogę wejść na jedną stronę
Przeglądarka: Mozilla/5.0 (Windows NT 6.1; WOW64; rv:28.0) Gecko/20100101 Firefox/28.0
Skoro nie możesz wejść na tę stronę przez żadną przeglądarkę, to w takim razie nie jest problem dotyczący Firefoxa, a systemu. Może jakiś wpis został dodany do pliku hosts albo zapora/antywirus blokuje? W sumie strona nie wygląda na godną zaufania, więc bym się nie zdziwiła...
- beata072
- Z nami od: 27 lutego 2010, 04:18
• Strona 1 z 1