Problem z nową kartą w przeglądarce
Moderator: Pomocy?!
• Strona 1 z 1
Problem z nową kartą w przeglądarce
Przeglądarka: Mozilla/5.0 (Windows NT 6.1; WOW64; rv:39.0) Gecko/20100101 Firefox/39.0
Witam!
Mam problem z otwieraniem nowych kart w przeglądarce. Mianowicie, instalowałem program któy dodatkowo zainstalował program Fast Start.
Ten program otwierał mi się jako główna strona a także w nowych kartach. Zmieniłem ustawienia dla strony startowej, program odinstalowałem, zrestartowałem komputer i w dalszym ciągu owa aplikacja pojawia mi się jako nowa karta w przeglądarce.
Próbowałem wchodzić w ABOUT:CONFIG potem odszukiwałem BROWSER:.NEWTAB.URL mam tam ustawienie chrome://quick_start/content/index.html mogę zmienić to na co tylko mam ochotę ale i tak po zamknięciu przeglądarki wskakuje z powrotem wcześniejsze ustawienie.
Proszę o pomoc jak wrócić do ustawienia, by przy nowej karcie otwierała mi się przeglądarka google?
Pozdrawiam
Łukasz
Mam problem z otwieraniem nowych kart w przeglądarce. Mianowicie, instalowałem program któy dodatkowo zainstalował program Fast Start.
Ten program otwierał mi się jako główna strona a także w nowych kartach. Zmieniłem ustawienia dla strony startowej, program odinstalowałem, zrestartowałem komputer i w dalszym ciągu owa aplikacja pojawia mi się jako nowa karta w przeglądarce.
Próbowałem wchodzić w ABOUT:CONFIG potem odszukiwałem BROWSER:.NEWTAB.URL mam tam ustawienie chrome://quick_start/content/index.html mogę zmienić to na co tylko mam ochotę ale i tak po zamknięciu przeglądarki wskakuje z powrotem wcześniejsze ustawienie.
Proszę o pomoc jak wrócić do ustawienia, by przy nowej karcie otwierała mi się przeglądarka google?
Pozdrawiam
Łukasz
- lukasz83pn
- Z nami od: 09 lipca 2015, 13:26
Odp: Problem z nową kartą w przeglądarce
Przeglądarka: Mozilla/5.0 (Windows NT 6.1; WOW64; rv:38.0) Gecko/20100101 Firefox/38.0
A sprawdzałeś na nowym profilu?
W zainstalowanych programach oraz dodatkach do FF na pewno już nic podejrzanego nie masz? Warto przeskanować system jakimś programem do usuwania spyware.
W zainstalowanych programach oraz dodatkach do FF na pewno już nic podejrzanego nie masz? Warto przeskanować system jakimś programem do usuwania spyware.
- beata072
- Z nami od: 27 lutego 2010, 04:18
Przeglądarka: Mozilla/5.0 (Windows NT 6.1; WOW64; rv:39.0) Gecko/20100101 Firefox/39.0
Problem w tym, że pewnie jeszcze gdzieś to siedzi ale nie potrafię zlokalizować gdzie.
Skanowałem programem antywirusowym CCleanerem. Te programy nie wystarczą?
Na nowym profilu nie sprawdzałem.
Napiszę jak to wygląda a w między czasie czekam na nowe pomysły
Skanowałem programem antywirusowym CCleanerem. Te programy nie wystarczą?
Na nowym profilu nie sprawdzałem.
Napiszę jak to wygląda a w między czasie czekam na nowe pomysły
- lukasz83pn
W chwili obecnej sprawdziłem nowe konto. Na nowym kocie pzeglądarka działa poprawnie nowe okno jest puste.
- lukasz83pn
Sprawdziłem dodatki. Faktycznie znalazłem zainstalowany program.
Usunąłem, zmieniłem w ustawieniach przy otwieraniu nowej karty na stronę google i działa.
beata072 Dziękuję bardzo za pomoc.
Pozdrawiam
Łukasz
Usunąłem, zmieniłem w ustawieniach przy otwieraniu nowej karty na stronę google i działa.
beata072 Dziękuję bardzo za pomoc.
Pozdrawiam
Łukasz
- lukasz83pn
• Strona 1 z 1