stos kart taki jak w Operze
Moderator: Pomocy?!
• Strona 1 z 1
stos kart taki jak w Operze
Przeglądarka: Mozilla/5.0 (X11; Linux x86_64; rv:41.0) Gecko/20100101 Firefox/41.0
Czy da się uzyskać stos kart ale na wzór tego co jest w Operze, czyli stos nie jest w osobnej linii, ale w tej samej co karty?
Znalazłem jakieś rozszerzenie ale tworzy ono dodatkową linię co jest dla mnie stratą miejsca.
Znalazłem jakieś rozszerzenie ale tworzy ono dodatkową linię co jest dla mnie stratą miejsca.
- tomek2
Odp: stos kart taki jak w Operze
Przeglądarka: Mozilla/5.0 (Windows NT 5.1; rv:43.0) Gecko/20100101 Firefox/43.0
Stos to jest lista kart? Jest w tej samej linii, co karty.
- dexter
- Moderator
- Z nami od: 02 października 2004, 21:30
Przeglądarka: Mozilla/5.0 (X11; Linux x86_64; rv:41.0) Gecko/20100101 Firefox/41.0
To pewnie jeszcze czegoś nie wiem 
Próbuję taki stos ułożyć bez dodatków to nie umiem bo skutkuje to tylko zamianą miejscami kart.
Jeżeli potrzebny dodatek to nie wiem jaki bo to co testowałem tworzyło stos kart w linii niżej a tego chcę uniknąć.
Czy możesz podać nazwę dodatku, którego używasz, a który posiada to czego potrzebuję?
Byłbym wdzięczny
Próbuję taki stos ułożyć bez dodatków to nie umiem bo skutkuje to tylko zamianą miejscami kart.
Jeżeli potrzebny dodatek to nie wiem jaki bo to co testowałem tworzyło stos kart w linii niżej a tego chcę uniknąć.
Czy możesz podać nazwę dodatku, którego używasz, a który posiada to czego potrzebuję?
Byłbym wdzięczny
- tomek2
Przepraszam, że daję zamiast prawdziwych linków tekst, ale rzuca się automat o to, że obrazki za duże 
Pierwszy z brzegu zrzut ekranu znaleziony w sieci: http://redakcja.pccentre.pl/wojtekmorda ... reen_4.jpg
Te 3 karty, które widzisz na obrazku można rozwijać i zwijać (na szerokość jednej karty) - wystarczy klikać w tę małą strzałkę / trójkącik (jak zwał, tak zwał).
Dodatkowo gdy najedziesz myszką na zwinięty stos kart to pojawia się podgląd miniaturek wszystkich kart.
Kolejny przykład pierwszy z brzegu: http://cdn.pureinfotech.com/wp-content/ ... acking.png
Pierwszy z brzegu zrzut ekranu znaleziony w sieci: http://redakcja.pccentre.pl/wojtekmorda ... reen_4.jpg
Te 3 karty, które widzisz na obrazku można rozwijać i zwijać (na szerokość jednej karty) - wystarczy klikać w tę małą strzałkę / trójkącik (jak zwał, tak zwał).
Dodatkowo gdy najedziesz myszką na zwinięty stos kart to pojawia się podgląd miniaturek wszystkich kart.
Kolejny przykład pierwszy z brzegu: http://cdn.pureinfotech.com/wp-content/ ... acking.png
- tomek2
A jednak wstawił te linki poprawnie 
- tomek2
Przeglądarka: Mozilla/5.0 (Windows NT 5.1; rv:43.0) Gecko/20100101 Firefox/43.0
W Firefoksie pod strzałką jest tylko lista skrótów, jak na poniższym zrzucie ekranu. Nie mam do tego żadnych dodatków.
Do podglądu miniatur, przeciągania i grupowania kart służy ta ikonka "Tab groups".
Do podglądu miniatur, przeciągania i grupowania kart służy ta ikonka "Tab groups".
Nie masz wymaganych uprawnień, aby zobaczyć pliki załączone do tego postu.
- dexter
- Moderator
- Z nami od: 02 października 2004, 21:30
Przeglądarka: Mozilla/5.0 (Windows NT 5.1; rv:42.0) Gecko/20100101 Firefox/42.0
dexter pisze:W Firefoksie pod strzałką jest tylko lista skrótów, jak na poniższym zrzucie ekranu. Nie mam do tego żadnych dodatków.
no, takie sobie...
trzeba przyznac, że w operze (przynajmniej <,= 12.17) grupowanie kart jest zrobione perfekcyjnie (prosto,intuicyjnie, ergonomicznie) i az dziwne, ze w ff nie spapugowali tego.
- covo
- Z nami od: 21 maja 2003, 01:02
• Strona 1 z 1