Witam serdecznie,
właśnie wypadł nam w firmie mały problem, koleżanka dostając moją wiadomość coś kliknęła i teraz maile ode mnie dochodzą - folder Odebrane ma (1) i jest pogrubiony, ale jak się na niego wejdzie, to wiadomości ode mnie nie widać. Gdy maile przychodzą od innych osób to nie ma problemu.
Gdy włączę filtr, aby pokazywał wiadomości nieprzeczytane, to jest napisane, że znaleziono jedną wiadomość, ale już jej nie wyświetla.
Co może być problemem? Sprawdzałam, czy jakiś filtr poczty się nie włączył, ale nic nie ma. Nie znalazłam także żadnej 'czarnej listy'.
Pozdrawiam i dziękuję!
Maile dochodzą ale ich nie widać
Moderator: Pomocy?!
• Strona 1 z 1
Maile dochodzą ale ich nie widać
Przeglądarka: Mozilla/5.0 (Windows NT 10.0; WOW64; rv:42.0) Gecko/20100101 Firefox/42.0
- monia2016
Odp: Maile dochodzą ale ich nie widać
Przeglądarka: Mozilla/5.0 (X11; Ubuntu; Linux x86_64; rv:42.0) Gecko/20100101 Firefox/42.0
Witam,
Mam identyczny problem Komputer z windows 7 64bit oraz thunderbird 38.4.0. Wiadomości widąc na serwerze w thunderbirdzie katalog Odebrane jest pogrubiony wskazując, że są dwie nowe wiadomości. Używając szybkiego filtrowania Thunderbird twierdzi że znalazł dwie wiadomości ale niestety żadnej nie wyświetla nawet nagłówka. Porządkowanie katalogu nie przynosi żadnego efektu.
Mam identyczny problem Komputer z windows 7 64bit oraz thunderbird 38.4.0. Wiadomości widąc na serwerze w thunderbirdzie katalog Odebrane jest pogrubiony wskazując, że są dwie nowe wiadomości. Używając szybkiego filtrowania Thunderbird twierdzi że znalazł dwie wiadomości ale niestety żadnej nie wyświetla nawet nagłówka. Porządkowanie katalogu nie przynosi żadnego efektu.
- XZiBi
• Strona 1 z 1
Wróć do Klient poczty Thunderbird