MozillaPL.org - polskie centrum Mozilli

Główne menu:

Panele i nie panele

Tematy specyficzne dla pakietów SeaMonkey oraz Mozilla Suite

Moderator: Pomocy?!

Panele i nie panele

Postautor: tristan » 31 lipca 2002, 00:18

Przeglądarka: -

Witajcie,

w ustawieniach jest opcja umożliwiająca ustawienie otwierania strony w nowym panelu po naciśnieciu środkowego klawisza lub ctrl+mlaskanie. Niestety opcja ta jest jedna i nie rozłączna. :-(

Czy da się zrobić tak, żeby środkowy klawisz myszki włączał panel, ale już jakaś kombinacja np. Ctrl+mlask lub Shift+mlask otwierało nowe okno?
mgr inż. inż. Ja
tristan

Z nami od: 18 lipca 2002, 22:12

a propos paneli i srodkowego klawisza gryzonia...

Postautor: KLAPEK » 31 lipca 2002, 10:05

a propos paneli i srodkowego klawisza myszki, to u mnie ta funkcja mimo zaptaszenia nie dziala :cry: , dziala natomiast ctrl+klik :o
co moze byc tego przyczyna?
czyzby jaszczurce nie spodobal sie moj gryzon? /jest to niestety M$ :( intellimouse 3 klawisze+rolka - no ale darowanemu gryzoniowi... :wink: /
Państwowa dziwka, flądra w jedwabiu i złocie. || Chcą za nią tren nieść, duszę włócząc w błocie. || Cyril Tourneur (1575-1625) ||
SeaMonkey @ GNU/Linux
KLAPEK
Moderator

Z nami od: 10 czerwca 2002, 15:05

Re: a propos paneli i srodkowego klawisza gryzonia...

Postautor: tristan » 31 lipca 2002, 10:20

KLAPEK pisze:a propos paneli i srodkowego klawisza myszki, to u mnie ta funkcja mimo zaptaszenia nie dziala :cry: , dziala natomiast ctrl+klik :o
co moze byc tego przyczyna?
czyzby jaszczurce nie spodobal sie moj gryzon?

Możliwe... Mozilla jest niestety strasznie wybredna. U mnie nie działa rolka do przewijania, choć samo mlaskanie działa :-(
mgr inż. inż. Ja
tristan

Z nami od: 18 lipca 2002, 22:12

Re: a propos paneli i srodkowego klawisza gryzonia...

Postautor: KLAPEK » 31 lipca 2002, 13:15

tristan pisze:Możliwe... Mozilla jest niestety strasznie wybredna. U mnie nie działa rolka do przewijania, choć samo mlaskanie działa :-(

dziwne jest w tym fakcie to... ze u mnie i rolka i srodkowy klawisz dzialaja, nie dziala tylko opcja otworzenia panela srodkowym klawiszem - otwiera po prostu strone w tym samym oknie
Państwowa dziwka, flądra w jedwabiu i złocie. || Chcą za nią tren nieść, duszę włócząc w błocie. || Cyril Tourneur (1575-1625) ||
SeaMonkey @ GNU/Linux
KLAPEK
Moderator

Z nami od: 10 czerwca 2002, 15:05

Wróć do Pakiet SeaMonkey i Mozilla Suite