Przeglądarka: Mozilla/5.0 (Windows NT 6.3; Win64; x64; rv:57.0) Gecko/20100101 Firefox/57.0
To, że jest próbnik koloru to wiem, ale to nie jest wygodne. Colorzille miałem pod jednym kliknięciem.
W ogóle zauważyłem, że w ostatnim czasie wszystkie wtyczki, których używałem są psute. Wspomniana nowa Colorzilla jest po prostu tragiczna, mniej funkcjonalna. Wcześniej używałem Firebuga. Nowa jego wersja była tak fatalna, że musiałem przerzucić się na wbudowany debugger. Kolejna wtyczka z narzędziami Web Developerskimi jest tragiczna, mega niewygodna w porównaniu z tym co było. Oczywiście wtyczka ta również nie działa w trybie prywatnym. Zauważyłem też, że nowy firefoksowy debugger jest o wiele gorszy niż poprzedni, niewygodny, nieprecyzyjny. Kto te wszystkie zmiany wprowadza? Komu przeszkadza to co było? Jeżeli tak to ma wszystko wyglądać, to ja dziękuję.
dexter pisze:Akurat colorzilla może nie działać w trybie prywatnym z powodu odgórnych ograniczeń
A co to dokładnie znaczy? Będzie kiedyś działać? Czy nigdy? W ogóle jakie są ku temu przeszkody?