Czy ktoś wie z kąd ściągnąć plug-in Javy do MozilliPL 1.0?
Z góry dziękuje.
Plug-in Javy odpowiedni do MozilliPL 1.0
Moderator: Pomocy?!
• Strona 1 z 1
Re: Plug-in Javy odpowiedni do MozilliPL 1.0
Przeglądarka: -
Krych pisze:Czy ktoś wie z kąd ściągnąć plug-in Javy do MozilliPL 1.0?
Z góry dziękuje.
Jave zassasz z ponizszego adresu:
http://plugindoc.mozdev.org/pl-PL/windows.html#Java
ps.na tej stronie takze wiele innych wtyczek do mozzi...
Państwowa dziwka, flądra w jedwabiu i złocie. || Chcą za nią tren nieść, duszę włócząc w błocie. || Cyril Tourneur (1575-1625) ||
SeaMonkey @ GNU/Linux
SeaMonkey @ GNU/Linux
- KLAPEK
- Moderator
- Z nami od: 10 czerwca 2002, 15:05
czy pluginem ver.1.4 jest coś nie tak???
Od dawna (och, od StarOffice'a) korzystałem z Javy 1.3. Później przyszła Mozilla i tamtą javę bardzo polubiła. Było super do czasu aż przypadkiem nie musiałem ściągnąć Javy 1.4 (nie to żebym był nadgorliwy, ale czasem człowiek ściąga różne rzeczy) no i tak sobie 'doinstalowałem', od tego czasu (no jakieś pare godzin temu
), po paru testach niektore apelty nie chodzą. Dla przykładu nasa działa bez problemu, tak jak pierwsza ze stron WP ale innego typu alpelt z WP wywułuje jakieś błędy(nie znam się na tym). Zaznaczam, że chodzi o całe serie apeltów podobnego typu - nie pojedyńcze przypadki. (
Pytanie : Czy jest to wina WP
, i skrypty są źle napisane, czy jest gdzieś wina po mojej stronie
(zaznaczam, że sprawdzałem różne kombinacje na 2 komputerach, zawsze z tym samym skutniem, win9x), a może to już taka przypadłość
?
na razie wracam do v.1.3
Będę wdzięczny za każdą odpowiedź...
Pytanie : Czy jest to wina WP
na razie wracam do v.1.3
Będę wdzięczny za każdą odpowiedź...
- Voltaire
Po krótkiej analizie podanych przez Ciebie przykładów zauważyłem, że działają applety których kod jest w pliku .jar, nie działaja applety których kod jest w pliku .zip.
Przypominam sobie, że rzeczywiście jest znany problem z supportem do appletów w postaci skompresowanych plików .zip, tylko juz nie pamiętam, czy problem dotyczy tylko Mozilli czy tez w ogóle Java VM.
Pamiętam natomiast że jako obejscie podano: używaj jar zamiast zip do dystrybucji kodu w Javie.
Jak dowiem się cos więcej, dam znać.
==
Gabriel
Przypominam sobie, że rzeczywiście jest znany problem z supportem do appletów w postaci skompresowanych plików .zip, tylko juz nie pamiętam, czy problem dotyczy tylko Mozilli czy tez w ogóle Java VM.
Pamiętam natomiast że jako obejscie podano: używaj jar zamiast zip do dystrybucji kodu w Javie.
Jak dowiem się cos więcej, dam znać.
==
Gabriel
- GabrielBaines
- Moderator
- Z nami od: 05 marca 2002, 21:42
Re: czy pluginem ver.1.4 jest coś nie tak???
Voltaire pisze:[...]
Pytanie : Czy jest to wina WP, i skrypty są źle napisane, czy jest gdzieś wina po mojej stronie
(zaznaczam, że sprawdzałem różne kombinacje na 2 komputerach, zawsze z tym samym skutniem, win9x), a może to już taka przypadłość
?
ja takze mam problem z WP
chyba to ogolna przypadlosc wp , bo np odpalilem czat na probe z onetu i interii i dziala
Państwowa dziwka, flądra w jedwabiu i złocie. || Chcą za nią tren nieść, duszę włócząc w błocie. || Cyril Tourneur (1575-1625) ||
SeaMonkey @ GNU/Linux
SeaMonkey @ GNU/Linux
- KLAPEK
- Moderator
- Z nami od: 10 czerwca 2002, 15:05
• Strona 1 z 1
Wróć do Pakiet SeaMonkey i Mozilla Suite