MozillaPL.org - polskie centrum Mozilli

Główne menu:

Jak usunąć pocztę z drugiego komputera?

Tematy specyficzne dla klienta poczty Mozilla Thunderbird

Moderator: Pomocy?!

Jak usunąć pocztę z drugiego komputera?

Postautor: Karolek1508 » 04 października 2023, 15:55

Przeglądarka: Mozilla/5.0 (iPhone; CPU iPhone OS 16_7 like Mac OS X) AppleWebKit/605.1.15 (KHTML, like Gecko) CriOS/108.0.5359.52 Mobile/15E148 Safari/604.1

Witam serdecznie,
Mam problem tego typu, że z dnia na dzień został mi zabrany komputer sluzbowy na którym miałem skonfigurowanego thunderbirda. Nie chciałbym, żeby osoby postronne miały podglad na wiadomości mailowe. Nie znając hasła nie pobiorą nowych wiadomości, ale maja podglad do starych.
Czy z perspektywy drugiego komputera jestem w stanie coś zrobić, żeby nikt nie miał podglądu na wiadomości? Nie wiem, zmiana hasła do serwera z której wiadomości są pobierane?
Karolek1508

Z nami od: 04 października 2023, 15:50

Odp: Jak usunąć pocztę z drugiego komputera?

Postautor: krystian3w » 05 października 2023, 05:49

Przeglądarka: Mozilla/5.0 (Android 13; Mobile; rv:109.0) Gecko/120.0 Firefox/120.0

Jak to nie serwer firmowy, to zmiana hasła ochroni nowe wiadomości. Jak pracodawca nie boi się postępowania cywilnego to może ci hasło zresetować, by mieć dalej bekę z mieszania priva z "korpo".

Stare po POP3 i nawet część z IMAP raczej zostanie widoczna na tygodnie (IMAP, do około pierwszego wykrycia dostępu do internetu), lata (POP3).
Moz://a w innych językach pisze:
___________ ¡Moz://a zorro de fuego! ___________ Moz://a raposa de fogo!
krystian3w

Z nami od: 01 grudnia 2017, 15:27

Wróć do Klient poczty Thunderbird