Witam,
Miałem właśnie bluescreena - niestety w trakcie, kiedy był włączony firebird. W efekcie wszystkie bookmarki poszły w kosmos. Mam jak najgorszą opinię o IE - ale tam nigdy nie straciłem bookmarków po bluescreenie. To taki mały feature request.
Bluescreen i utrata bookmarksów
Moderator: Pomocy?!
• Strona 1 z 1
Bluescreen i utrata bookmarksów
Przeglądarka: Mozilla/5.0 (Windows; U; Windows NT 5.0; PL; rv:1.5a) Gecko/20030728 Mozilla Firebird/0.6.1
- ziem
- Z nami od: 11 października 2003, 17:42
Przeglądarka: Mozilla/5.0 (Windows; U; Windows NT 5.1; en-US; rv:1.6b) Gecko/20031208
NIe wiem dlaczego zniknely Ci bookmarki ... mnie sie nigdy nei zdazylo, a bluescreenow to si enaogladalem. A co do IE ... kiedy ostatnio uzywales NIESTABILNEJ wersji alpha? Zainstaluj przynajmniej Mozilla 1.6b a szanse na przykre niespodzianki zmaleja.
Tak czy inazcej poszukalbym w profilu czy bookmarki sie nei ostaluy ... mzoe sie nazwa pliku zmienila czy cus...
Tak czy inazcej poszukalbym w profilu czy bookmarki sie nei ostaluy ... mzoe sie nazwa pliku zmienila czy cus...
Lepszy kiepski MOTYW dla Ognistego Lisa, niż najpiękniejsza skórka Pandy Małej - www.firefox.pl
<b>wARIAT (Mozilla 0.6-MozillaPL 1.6, FireFox pl-PL 0.8-1.0, Thunderbird pl-PL 0.7)</b>
Magazyn LOOP
<b>wARIAT (Mozilla 0.6-MozillaPL 1.6, FireFox pl-PL 0.8-1.0, Thunderbird pl-PL 0.7)</b>
Magazyn LOOP
- wariat
- Z nami od: 09 maja 2002, 20:01
Przeglądarka: Mozilla/5.0 (Windows; U; Windows NT 5.0; PL; rv:1.6b) Gecko/20031208
Ale tu o Firebirda chodzi. Który swoją drogą ma prawo wyczyniać różne rzeczy. Najlepiej robić backup profilu co jakiś czas.
Pamiętaj obywatelu: WTYCZKI TO NIE TO SAMO, CO ROZSZERZENIA!
WinXP SP2
WinXP SP2
- Olhado/256
- Moderator
- Z nami od: 26 września 2002, 09:47
Przeglądarka: Mozilla/5.0 (Windows; U; Windows NT 5.1; PL; rv:1.5) Gecko/20031007
ja miałem przed momentem podobny problem z Firebirdem
czy istnieje mozliwość odzyskania bookmarków? w którym miejscu Firebird je trzyma?
szkoda mi ich, backup co prawda mam, ale sprzed miesiąca, a troche sie zmieniło przez ten czas
czy istnieje mozliwość odzyskania bookmarków? w którym miejscu Firebird je trzyma?
szkoda mi ich, backup co prawda mam, ale sprzed miesiąca, a troche sie zmieniło przez ten czas
- Michał
Przeglądarka: Mozilla/5.0 (Windows; U; Windows NT 5.0; PL; rv:1.6b) Gecko/20031208
Michał pisze:czy istnieje mozliwość odzyskania bookmarków? w którym miejscu Firebird je trzyma?
tutaj jest klasyczny już artykuł o tym (Fb trzyma pliki w katalogu Phoenix, nie Mozilla, ale reszta się more or less zgadza).
- Gość
• Strona 1 z 1