MozillaPL.org - polskie centrum Mozilli

Główne menu:

Sygnaturki i nie tylko

Dodatki rozszerzające funkcjonalność i schematy wyglądu pakietów SeaMonkey oraz Mozilla Suite

Moderator: Pomocy?!

Sygnaturki i nie tylko

Postautor: Lester » 17 marca 2004, 22:06

Przeglądarka: Mozilla/5.0 (Windows; U; Windows NT 5.1; PL; rv:1.5) Gecko/20031007 Firebird/0.7

Witam.
Od jakiegoś czasu uważnie czytam tę grupę, ale nie znalazłem informacji odnoście sygnaturek w n!Kurier poczty, w Mozilli są sygnaturki a w n!Kurier nie ma, zakładam więc, że jest plugin z tym dodatkiem. Gdzie można coś takiego znaleść.
I drugie pytanie, podczas odpowiadania na wiadomość w Mozilli pojawiało się coś takiego: Urzytkownik Ziutek napisał: a w n!Kurier też tego nie ma, czy jest również jakiś plugin ?

Dzięki za wszelkie odpowiedzi.
Lester

Re: Sygnaturki i nie tylko

Postautor: Ludwik » 18 marca 2004, 08:49

Przeglądarka: Mozilla/5.0 (X11; U; Linux i686; pl-PL; rv:1.6) Gecko/20040207 Firefox/0.8 (gazella)

Lester pisze:Witam.
Od jakiegoś czasu uważnie czytam tę grupę, ale nie znalazłem informacji odnoście sygnaturek w n!Kurier poczty, w Mozilli są sygnaturki a w n!Kurier nie ma, zakładam więc, że jest plugin z tym dodatkiem. Gdzie można coś takiego znaleść.

No jak nie ma? :o Jest tam gdzie w zwykłej Mozilli. Konfiguracja Konta - "Dołączaj sygnaturkę".

Lester pisze:I drugie pytanie, podczas odpowiadania na wiadomość w Mozilli pojawiało się coś takiego: Urzytkownik Ziutek napisał: a w n!Kurier też tego nie ma, czy jest również jakiś plugin ?

U mnie w n!Kurierze pojawia się identyczny tekst.

Masz najnowszą wersję (0.5)?
Ludwik
Moderator

Z nami od: 10 marca 2003, 10:05

Wróć do Rozszerzenia dla pakietów SeaMonkey i Mozilla Suite