Niedawno przyslalam sobie na konto wiadomosci z innego kompa. Wyslalam to jako zalaczniki - pliki .eml.
No i odbieram, zapisuje na dysk i zaczynam szukac czegos, co pozwoli mi je otworzyc/zaimportowac do Mozilli. Szukam, szukam... I NIC!
Z tego co pamietam Outlook mial cos takiego jak "Otworz". Niestety ma Mozilla (1.0) ma ta opcje tylko w odniesieniu do wiadomosci bedacych juz w skrzynce

A importuje z konkretnych programow - jak probowalam z Outlooka (w nadziei ze bede mogla podac folder docelowy, albo w ostatecznosci przeniesc wszystko do Outlooka i stamtad do Mozilli), to pomielilo, pomielilo i stwierdzilo, ze nie jest w stanie, bo nie moze utworzyc elementu posredniego (czyli?...). Na Mozille przesiadlam sie z Netszkapy, ktora ladnie mi z Outlooka zaimportowala. Ale nie bede jej znowu instalowac
Jeszcze gdyby chodzilo o trzy maile, to bym sobie pokopiowala tresc i zapisala jako nowa wiadomosc i przeniosla do odpowiedniego folderu. Ale tu chodzi o 30 wiadomosci... Az tak ambitna nie jestem
HELP!
Marta