miasto plusa
Moderator: Pomocy?!
• Strona 1 z 1
miasto plusa
Przeglądarka: Mozilla/5.0 (Windows; U; Windows NT 5.1; en-US; rv:1.6) Gecko/20040113
miasto plusa mi się nie chce załadować i nawet nie wiem czemu pisze coś takiego:The requested item could not be loaded by the proxy.
Timed out.
help me please if you can
Timed out.
help me please if you can
- kubus666
Przeglądarka: Mozilla/5.0 (Windows; U; Windows NT 5.1; pl-PL; rv:1.6) Gecko/20040113
Anonymous pisze:mi tez nie chce sie zaladowaczrobcie cos szybko bo sie wkurzam nie bagatelnie!!!!
Witam
nie ten adres to chyba trzeba by sie dobijac do administratora miasta plus czy jak sie to tam nazywa
Piotr
Nie ma brzydkich kobiet... to tylko źli okuliści
Nie ma brzydkich kobiet... to tylko źli okuliści
- pmbb
- Z nami od: 12 listopada 2003, 21:13
Przeglądarka: Mozilla/5.0 (Windows; U; Windows NT 5.1; en-US; rv:1.6) Gecko/20040113
WFM
SMS sie wysyla i dochodzi wiec nie rozumiem problemu ... pozatym ze w MP jak zwykle cos jest zrypane, ale nie dotyczy to SMS.
Rozwiazanie? Jabber i Transport Miasta plusa, te same SMSy 100 razy wygodniej.
SMS sie wysyla i dochodzi wiec nie rozumiem problemu ... pozatym ze w MP jak zwykle cos jest zrypane, ale nie dotyczy to SMS.
Rozwiazanie? Jabber i Transport Miasta plusa, te same SMSy 100 razy wygodniej.
Lepszy kiepski MOTYW dla Ognistego Lisa, niż najpiękniejsza skórka Pandy Małej - www.firefox.pl
<b>wARIAT (Mozilla 0.6-MozillaPL 1.6, FireFox pl-PL 0.8-1.0, Thunderbird pl-PL 0.7)</b>
Magazyn LOOP
<b>wARIAT (Mozilla 0.6-MozillaPL 1.6, FireFox pl-PL 0.8-1.0, Thunderbird pl-PL 0.7)</b>
Magazyn LOOP
- wariat
- Z nami od: 09 maja 2002, 20:01
• Strona 1 z 1
Wróć do Standardy WWW i źle działające strony