MozillaPL.org - polskie centrum Mozilli

Główne menu:

problem z Thunderbird

Tematy specyficzne dla klienta poczty Mozilla Thunderbird

Moderator: Pomocy?!

problem z Thunderbird

Postautor: dann » 25 lipca 2004, 19:38

Przeglądarka: Mozilla/5.0 (Windows; U; Windows NT 5.1; en-US; rv:1.7) Gecko/20040514

witam wszystkich forumowiczów

jako nowy uzytkownik Mozilli (v 1.7) idąc za ciosem postanowiłem korzystać także klienta pocztowego. oczywiście wybór padł na Mozilla Thunderbird (v0.7.2 PL). istalacja i konfiguracja przebiegła bez większych trudności prace z programem zakończyłem: Plik/Zakończ. do tej pory wszystko było w porządku. po nastepnym uruchomieniu niestety ustawione przeze mnie konta , nowe foldery znikły!!! Thunderbird wyglądał jak na samym początku przed zmianami!!!! pomocy co mogę zrobić? znikły wszystkie ważne maile!!!

z góry wielkie dzięki za pomoc
dann

Postautor: zwierz » 25 lipca 2004, 20:09

Przeglądarka: Mozilla/5.0 (X11; U; Linux i686; en-US; rv:1.7) Gecko/20040626 Firefox/0.9.1

Mozilla ma wbudowanego klienta poczty. Nie musiałeś instalować Th. Odnośnie zagubionych danych musisz poczekać na kogoś od Windowsa
zwierz
Moderator

Z nami od: 31 sierpnia 2003, 10:13

Postautor: Gość » 25 lipca 2004, 21:08

Przeglądarka: Mozilla/5.0 (Windows; U; Windows NT 5.1; en-US; rv:1.7) Gecko/20040707 Firefox/0.9.2

jak pozostaly katalogi z poczta w profilu to wszystko bedzie dobrze. jak tak to patrz tutaj http://www.mozillapl.org/forum/about-7529.html. polecam trzymanie katalogw z poczta w jakims innym, beziecznym miejscu, a nie profilu.
Gość

Wróć do Klient poczty Thunderbird