MozillaPL.org - polskie centrum Mozilli

Główne menu:

Wigierski Park Narodowy

Dyskusje na temat standardów WWW i zgłoszenia stron niedziałających poprawnie w przeglądarkach z rodziny Mozilli (w tym Mozilla Firefox)

Moderator: Pomocy?!

Wigierski Park Narodowy

Postautor: val » 05 października 2002, 20:55

Przeglądarka: -

Witam.
Dlaczego nie można obejrzeć tej strony? - http://www.wigry.win.pl/ - (na dole znajduje się adnotacja ze to jest witryna i to bardzo dobrze wspierana finansowo przez : Narodowy Fundusz Ochrony Środowiska i Gospodarki Wodnej !) , a wykonał Maciej Kamiński, optymalizacja dla IE i rozdzielczości 800x600 px.

8)
val

Postautor: KLAPEK » 05 października 2002, 21:03

Faktycznie czesc odnosnikow nie dziala, kilka nawet tak - ogolnie kicha, tak jak napis na dole - optymalizacja dla IE :-? - a fe! ;)
Mozilla 1.2a PL + Linux
Państwowa dziwka, flądra w jedwabiu i złocie. || Chcą za nią tren nieść, duszę włócząc w błocie. || Cyril Tourneur (1575-1625) ||
SeaMonkey @ GNU/Linux
KLAPEK
Moderator

Z nami od: 10 czerwca 2002, 15:05

Postautor: Olhado/256 » 06 października 2002, 16:51

Jedyne, co z tą stroną jest nie tak, to kilka przycisków - te, które są w Javascripcie po prostu nie działają. Cała reszta wydaje mi się OK.
Olhado/256
Moderator

Z nami od: 26 września 2002, 09:47

OK

Postautor: val » 14 października 2002, 08:11

Już wszystko jest OK.
Własnie otrzymałem odpowiedź autora strony:" Zmieniłem stronę główną naszego serwisu - powinny ją prawidłowo odczytywać wszystkie przeglądarki. Zapraszam do lektury.
Maciej Kamiński"
:D
val

Wróć do Standardy WWW i źle działające strony