Nie można pobrać schematów?
Moderator: Pomocy?!
• Strona 1 z 1
Nie można pobrać schematów?
Przeglądarka: Mozilla/5.0 (Windows; U; Windows NT 5.1; rv:1.7.3) Gecko/20040913 Firefox/0.10
Czy mi się tylko wydaje czy w Thunderbirdzie 0.8 PL nie działa opcja "Pobierz więcej schematów" ?
- -Wolf-
Przeglądarka: Mozilla/5.0 (Windows; U; Windows NT 5.1; en-US; rv:1.7.3) Gecko/20040924 Firefox/0.10
Wejdź na https://update.mozilla.org/?application=thunderbird i pobierz "ręcznie".
- krasnalek
Przeglądarka: Mozilla/5.0 (Windows; U; Windows NT 5.1; en-US; rv:1.7) Gecko/20040802 Firefox/0.9.1+ (Pitreck)
Wybaczcie, moj blad, kopnalem sie w odnosniku. Poprawiona wersja jest juz online.
"Zaczyna się nowy wyścig, ale starzy gracze jeszcze nie umieją zrozumieć, że toczyć się on będzie na zupełnie innym poziomie. Idzie tsunami, a niektórzy dalej zapatrzeni w ziemie stawiają na plaży zamki z piasku i kłócą się, czyj większy..." - Gandalf
- Pitreck
- Moderator
- Z nami od: 28 listopada 2002, 20:17
Przeglądarka: Mozilla/5.0 (Windows; U; Windows NT 5.1; rv:1.7.3) Gecko/20040913 Firefox/0.10
Krasnalek , spoko wiem jak się to robi ale chodzi o to żeby wszystko działało.
Pitreck, nie masz za co przepraszać. Nie popełnia błędów tylko ten kto nic nie robi. Ja niestety mam takie szczęście albo pecha, że zawsze znajduję przez przypadek takie małe błędy
Pitreck, nie masz za co przepraszać. Nie popełnia błędów tylko ten kto nic nie robi. Ja niestety mam takie szczęście albo pecha, że zawsze znajduję przez przypadek takie małe błędy
- -Wolf-
Przeglądarka: Mozilla/5.0 (Windows; U; Windows NT 5.0; rv:1.7.3) Gecko/20040911 Firefox/0.10
Krzysztof Ś. pisze:Hmm, j także mam problem z schematami, nawet jak pobiore ręcznie to nie to nie chce mi ich zainstalować. Co robić?
Upewnić się, czy są one przeznaczone dla tej wersji Tb.
Pamiętaj obywatelu: WTYCZKI TO NIE TO SAMO, CO ROZSZERZENIA!
WinXP SP2
WinXP SP2
- Olhado/256
- Moderator
- Z nami od: 26 września 2002, 09:47
• Strona 1 z 1
Wróć do Klient poczty Thunderbird