Witam. Od momentu zainstalowania Thunderbirca v.8.0 PL mam dosc dziwny(jak dla mnie problem).
Mianowicie po zainstalowaniu TB bardzo ladnie sie odpala... i dziala sobie. Gasze go. I proboje uruchomic ponownie.
Dostaje Okienko bez nazwy (tylko z ikonka TB) W ktorym mam jakis "tekst" cos jak HTML, XML? I wskazuje na "&". Miedzy innymi pisze tam:
<mail-urlfield keywordrelated="true" id="expandedcontent-baseBox" label="&(na to wskazuje szczalka)originalWebsite.label.......
Z okienka nic nie moge kopiowac. Blad jest rozny po kolejnych instalacjach.
Gdy nainstaluje TB - wszystko wraca do normy. I dziala nieraz kolejne 2,3 uruchomienia.
Co z tym zrobic? Bo przy takim zachowaniu cieszko jest korzystac z TB jako programu do poczty. Z gory dziekuje za odpowiedz.
Problem z Thunderbird v8.0 - XP - dziwne zachowanie?
Moderator: Pomocy?!
• Strona 1 z 1
Problem z Thunderbird v8.0 - XP - dziwne zachowanie?
Przeglądarka: Mozilla/4.0 (compatible; MSIE 6.0; Windows NT 5.1; MyIE2; .NET CLR 1.1.4322)
- Potrzebujacy_Pomocy
Przeglądarka: Mozilla/5.0 (Windows; U; Windows NT 5.1; en-US; rv:1.7.3) Gecko/20041029 Firefox/1.0RC1
Skasuj profil Thunderbirda i skonfiguruj go jeszcze raz.
Profil znajdziesz tutaj: C:\Documents and Settings\NazwaUżytkonika\Dane aplikacji\Thunderbird - skasuj cały katalog Thunderbird.
Na Thunderbirda 8.0 jeszcze trochę poczekamy, narazie jest 0.8 .
Profil znajdziesz tutaj: C:\Documents and Settings\NazwaUżytkonika\Dane aplikacji\Thunderbird - skasuj cały katalog Thunderbird.
Na Thunderbirda 8.0 jeszcze trochę poczekamy, narazie jest 0.8 .
- krasnalek
• Strona 1 z 1
Wróć do Klient poczty Thunderbird