Zwiecha Mozilli
Moderator: Pomocy?!
• Strona 1 z 1
Zwiecha Mozilli
Przeglądarka: -
Witam, posiadam Mandrake 9.0 i niestety mozilla strasznie sie krzaczy - chodzi o navigatora. Gdy uruchomie np. Poczte i Navigatora na www.onet.pl i tam wejde w jakikolwiek link to nastepuje twarda zwiecha - nic z okienkiem nie mozna zrobic. Instalowalem wszystkie wersje Mozilli wywalalem pluginy flasha itp. - nic nie pomaga - mialem slacka 8.1 i wszystko bylo ok. Pomocie dobrzy ludzie bo Mozilla rulez 
- Baracus
Re: Zwiecha Mozilli
Baracus pisze:mialem slacka 8.1 i wszystko bylo ok. Pomocie dobrzy ludzie bo Mozilla rulez
hehe Slack rulz .. i mozilla też .. i w98 tez
przyznam się szczerze że nigdy nie miałem z nawigarorem żadnych problemów ani pod slackiem (na kernu 2.4.19) ani pod windą 98
tylko kurier jest troszke niedopracowany... ale mam nadzieje ze kolejne wersje bedą coraz lepsze...
a tak w ogóle to jak Ci slack dobrze działała to czmu się na MDK przenosiłeś ? IMHO ewolucja przebiega zwykle w druga stronę mniej więcej tak RH / MDK -> Slack / Debian
- Ciuciu
Re: Zwiecha Mozilli
Baracus pisze:Witam, posiadam Mandrake 9.0 i niestety mozilla strasznie sie krzaczy - chodzi o navigatora. Gdy uruchomie np. Poczte i Navigatora na www.onet.pl i tam wejde w jakikolwiek link to nastepuje twarda zwiecha - nic z okienkiem nie mozna zrobic. Instalowalem wszystkie wersje Mozilli wywalalem pluginy flasha itp. - nic nie pomaga
Niestety mam dokładnie to samo,
Mandrake 9.0
sprawdziłem:
Mozilla 1.1 w wersji z mozillapl.org i z pakietu mdk
Mozilla 1.2b z mozillapl.org
Jeśli ktoś zna przyczynę tych zwisów to chętnie ją poznam, jeśli ktoś zna rozwiązanie tym bardziej.
- markietj
• Strona 1 z 1
Wróć do Pakiet SeaMonkey i Mozilla Suite