Plakaty reklamujące Firefoxa
Moderator: Pomocy?!
Plakaty reklamujące Firefoxa
Przeglądarka: Mozilla/5.0 (X11; U; Linux i686; pl-PL; rv:1.7.5) Gecko/20041108 Firefox/1.0
Ponieważ ja sam nie mam zbyt dobrego zmysłu estetyki to proponuje to do zrobienia komuś, kto by to potrafił zrobić.
Sam chętnie bym takie plakaty porozlepiał
- Swacza
- Z nami od: 01 września 2003, 12:12
Przeglądarka: Mozilla/5.0 (X11; U; Linux i686; pl-PL; rv:1.7.5) Gecko/20041107 Firefox/1.0
- Gandalf
- Z nami od: 29 czerwca 2002, 04:37
Przeglądarka: Mozilla/5.0 (Windows; U; Windows NT 5.1; pl-PL; rv:1.7.5) Gecko/20041108 Firefox/1.0
- sleesh
- Z nami od: 05 listopada 2004, 09:34
- krasnalek
- Z nami od: 02 listopada 2004, 20:51
Przeglądarka: Mozilla/5.0 (Windows; U; Windows NT 5.0; en-US; rv:1.7.5) Gecko/20041107 Firefox/1.0
sleesh pisze:Odrazu proponowalbym taki plakacik polaczyc z reklama thunderbirda i konnekta ;] Co to pierwsze jest pewnie wszyscy wiecie a co drogie to niekoniecznie ;] Zapraszam na www.konnekt.info . Jest to polski IM , ktory jest zajebisty ;] Zapraszam sie do zapoznania sie z nim . Moge pomoc w kontaktach z autorem IM w celach promoci ... ^^
Co ma Thunderbird wspólnego z FF to rozumiem, ale Konnekt? Jeśli dołożymy Konnekta, to powinniśmy też dołożyć Mirandę i komunikatory Jabberowe, a do tego można jeszcze OpenOffice, kilka dystrybucji Linuksa...
WinXP SP2
- Olhado/256
- Moderator
- Z nami od: 26 września 2002, 09:47
Przeglądarka: Mozilla/5.0 (X11; U; Linux i686; pl-PL; rv:1.7.5) Gecko/20041108 Firefox/1.0
Olhado/256 pisze:sleesh pisze:Odrazu proponowalbym taki plakacik polaczyc z reklama thunderbirda i konnekta ;] Co to pierwsze jest pewnie wszyscy wiecie a co drogie to niekoniecznie ;] Zapraszam na www.konnekt.info . Jest to polski IM , ktory jest zajebisty ;] Zapraszam sie do zapoznania sie z nim . Moge pomoc w kontaktach z autorem IM w celach promoci ... ^^
Co ma Thunderbird wspólnego z FF to rozumiem, ale Konnekt? Jeśli dołożymy Konnekta, to powinniśmy też dołożyć Mirandę i komunikatory Jabberowe, a do tego można jeszcze OpenOffice, kilka dystrybucji Linuksa...
... z czego konnekt jako jedyny nie pasuje, bo nie jest Open Source, więc na końcu trzeba go będzie wywalić (dlaczego promowac czyjś prywatny projekt?)
Nie zrozum mnie źle, jestem na liscie 10 najaktywniejszych forum konnekta, ale z Firefoksem to on nic wspólnego nie ma (i w dodatku jego strona źle pod nim działa :]).
- Ludwik
- Moderator
- Z nami od: 10 marca 2003, 10:05
Przeglądarka: Mozilla/5.0 (Windows; U; Windows NT 5.1; pl-PL; rv:1.7.5) Gecko/20041108 Firefox/1.0
Głównie chodzi o współpracę FF z Windowsem i aplikacjami jak np Acrobat reader, dośc wolne ładowanie sie ( biorąc pod uwagę wielkośc przeglądarki).
Podzielam opinię jednego z "forumowiczów", że jest to browser doskonały dla tych, co chcą sie pobawić, te wszystkie motywy, bajery, dodatki ale do pracy wolnej od niespodzianej raczej sie, JESZCZE, nie nadaje.
Ale i tak gratuluje twórcom
- Banti
- Gandalf
- Z nami od: 29 czerwca 2002, 04:37
Gandalf pisze:Planujemy przygotowanie takich plakatów. Jutro postaram sie w tym watku udzielic wiecej informacji.
A może vlepki takie 1/4 lub 1/8 A4, najlepiej w formacie pdf - cała strona A4, a na niej 4 lub 8 vlepek - wydrukowane na laserówce, na papierze naklejkowym - od razu można wykorzystać.
No dobra... potrzebna są jeszcze nożyczki, żeby przeciąć na 4 lub 8 kawałków.
Asen
- asen
- Z nami od: 09 listopada 2004, 17:32
Nie twierdzę, ze FF jest do kitu, bo nie jest... jest dobrą przeglądarką ale jeszcze daleko jej to tego, by można zapomnieć zupełnie o IE:)
I wina za ten stan rzeczy oczywiście lezy także po stronie webmasterów, że o twórcach najpopularniejszego systemu
Dlatego ja promowałbym FF nie dlatego, że ma być LEPSZY niz konkurencyjna przeglądarka, ale dlatego, że jest po prostu INNY:)
Pozdr.
- Banti
Banti pisze:Nie twierdzę, ze FF jest do kitu, bo nie jest... jest dobrą przeglądarką ale jeszcze daleko jej to tego, by można zapomnieć zupełnie o IE:)
Czyżby? Ja nie tylko nie używam, ale i nie mam IE. Nie płaczę z tego powodu.
- zwierz
- Moderator
- Z nami od: 31 sierpnia 2003, 10:13
Przeglądarka: Mozilla/5.0 (Windows; U; Windows NT 5.1; pl-PL; rv:1.7.5) Gecko/20041106 Firefox/1.0
Banti pisze:Gandalf: ilu z tych 7mln , ktorzy pobrali zainstalowało i uzywa nadal, ilu pobrało z ciekawości, ilu na to forum nigdy nie trafiło... statystyka nigdy nie oddaje rzeczywistości, ale nie o to chodzi.
Dlatego statystyka nie mowi "mamy 7 mln userow" tylko 7 mln pobran. Ale oddaje klimat... Natomiast zdanie " patrzac na to forum mozna uznac, ze Fx nie jest gotowy do wejscia na rynek" jest obludne, bo na tej zasadzie, patrzac na grupe microsoft.os.windows.support mozna uznac, ze zaden Windows nigdy nie powinien sie byl ukazac.
Banti pisze:Nie twierdzę, ze FF jest do kitu, bo nie jest... jest dobrą przeglądarką ale jeszcze daleko jej to tego, by można zapomnieć zupełnie o IE:)
Wiesz... od 2 lat pracuje na Linuksie. Uzywam Firefoksa i nie znajduje zadnej potrzeby powrotu do IE. Co wiecej, jesli przychodzi mi z niego skorzystac mam z tym ogromny problem, wiec pliz. Zawezaj swoja ocene do swojej osoby
- GandWGosciach
"patrzac na to forum mozna uznac, ze Fx nie jest gotowy do wejscia na rynek"
używając Linuxa w ogóle w zasadzie mozna nie miec do czynienia z IE bo go tam chyba domyślnie nie ma, ja piszę z punktu widzenia uzytkownika Windowsa, nie mam pojęcia jak IE pracuje pod Linuxem. Tak samo jak nie wiem, jak tam wypada FF. Tak więc kiedy ja pisze, że cos mi nie gra pod Winda a w odpowiedzi czytam, że pod Linuxem jest OK to chyba jakies nieporozumienie:)
Pozdr.
- Banti
W swoim życiu bywałem na forach wielu programów. Gdyby kierować się tylko nimi żaden z tych programów nie miał by racji bytu
Mogę tylko powiedzieć, że kilka razy zgłaszali się do mnie znajomi, że IE im przestało działać i nie mogę korzystać z Internetu. Przesyłałem im paczkę instalacyjną Firefoksa, instalowali, dziękowali i jakoś żaden nie miał potem problemów.
- Ludwik
- Moderator
- Z nami od: 10 marca 2003, 10:05
zapomniałem i nie mam powodu zeby sobie przypominac
tez zarazilem kilka osób ff i tez nie wracaja do ie chociaz na pocztaku mieli troche problem z przyzwyczajeniem sie ( no cóż w koncu sa to ZU
- Kit
- Z nami od: 08 czerwca 2004, 10:34
Przeglądarka: Mozilla/5.0 (Windows; U; Win 9x 4.90; rv:1.7.3) Gecko/20041001 Firefox/0.10.1
zwierz pisze:Banti pisze:Nie twierdzę, ze FF jest do kitu, bo nie jest... jest dobrą przeglądarką ale jeszcze daleko jej to tego, by można zapomnieć zupełnie o IE:)
Czyżby? Ja nie tylko nie używam, ale i nie mam IE. Nie płaczę z tego powodu.
Ave, ave i jeszcze raz ave!!! Tak jak Banti nie mam linuxa i jakoś nie mam żadnych [ŻADNYCH!!!] problemów z FF.
Pozdr. dla całej ekipy FFPL i reszty forumowiczów.
- Sir_Iwan
Konnekt i plakat
Plakaty Firefox'a można byłoby rozwiesić w szkołach. Jestem pierwszy!
...z racji inspiracji
- systemsoft
- Z nami od: 12 lutego 2005, 22:45