http://www.asetek.com / http://www.vapochill.com
Czy tylko ja mam taki śmieszny problem z tą stronką? W IE otwira mi się cacy, zaś Mozilla 1.2b / Phoenix 0.4 wywala mi taki komunikat.
The page cannot be displayed
There is a problem with the page you are trying to reach and it cannot be displayed.
Please try the following:
* Click the Refresh button, or try again later.
* Open the www.asetek.com home page, and then look for links to the information you want.
HTTP 500.100 - Internal Server Error - ASP error
Internet Information Services
Technical Information (for support personnel)
* Error Type:
Microsoft VBScript runtime (0x800A0009)
Subscript out of range: '[number: 1]'
/browserInclude.asp, line 45
* Browser Type:
Mozilla/5.0 (Windows; U; Windows NT 5.1; pl-PL; rv:1.2b) Gecko/20021016
* Page:
GET /default.asp
* Time:
31. oktober 2002, 00:23:02
* More information:
Microsoft Support
VapoChill.com
Moderator: Pomocy?!
• Strona 1 z 1
Przeglądarka: -
nie znam się na ASP, ale to mnie przeraziło:
- Kod: Zaznacz cały
<FRAMESET FRAMESPACING="NO" BORDER="0" COLS="1024,*" FRAMEBORDER="0">
<FRAMESET FRAMESPACING="NO" BORDER="0" COLS="32,*" FRAMEBORDER="0">
<FRAME SRC="user.asp?layout=fill" NAME="fillLeft" MARGINWIDTH="0" MARGINHEIGHT="0" BORDER="0" FRAMEBORDER="NO" FRAMESPACING="0" SCROLLING="NO" NORESIZE>
<FRAMESET FRAMESPACING="NO" BORDER="0" ROWS="92,*" FRAMEBORDER="0">
<FRAME SRC="user.asp?layout=fillTop" NAME="fillTop" MARGINWIDTH="0" MARGINHEIGHT="0" BORDER="0" FRAMEBORDER="NO" FRAMESPACING="0" SCROLLING="NO" NORESIZE>
<FRAMESET FRAMESPACING="NO" BORDER="0" COLS="834,*" FRAMEBORDER="0">
<FRAMESET FRAMESPACING="NO" BORDER="0" COLS="123,*" FRAMEBORDER="0">
<FRAMESET FRAMESPACING="NO" BORDER="0" ROWS="230,*" FRAMEBORDER="0">
<FRAME SRC="STDmenu.asp?layout=menuStandard" NAME="menuLeft" MARGINWIDTH="0" MARGINHEIGHT="0" BORDER="0" FRAMEBORDER="NO" FRAMESPACING="0" SCROLLING="NO" NORESIZE>
<FRAMESET FRAMESPACING="NO" BORDER="0" ROWS="475,*" FRAMEBORDER="0">
<FRAME SRC="user.asp?layout=menuleftLinks" NAME="menuLinks" MARGINWIDTH="0" MARGINHEIGHT="0" BORDER="0" FRAMEBORDER="NO" FRAMESPACING="0" SCROLLING="NO" NORESIZE>
<FRAME SRC="user.asp?layout=menuLeftBottomRepeat" NAME="menuLeftBottomRepeat" MARGINWIDTH="0" MARGINHEIGHT="0" BORDER="0" FRAMEBORDER="NO" FRAMESPACING="0" SCROLLING="NO" NORESIZE>
</FRAMESET>
</FRAMESET>
<FRAMESET FRAMESPACING="NO" BORDER="0" ROWS="30,120,*" FRAMEBORDER="0">
<FRAME SRC="user.asp?layout=menuTopSection" NAME="menuTop" MARGINWIDTH="0" MARGINHEIGHT="0" BORDER="0" FRAMEBORDER="NO" FRAMESPACING="0" SCROLLING="NO" NORESIZE>
<FRAME SRC="user.asp?layout=bannerTop" NAME="campaignTop" MARGINWIDTH="0" MARGINHEIGHT="0" BORDER="0" FRAMEBORDER="NO" FRAMESPACING="0" SCROLLING="NO" NORESIZE>
<FRAME SRC="main/page.asp?layout=contentStandard" NAME="content" MARGINWIDTH="0" MARGINHEIGHT="0" BORDER="0" FRAMEBORDER="NO" FRAMESPACING="0" SCROLLING="AUTO" NORESIZE>
</FRAMESET>
</FRAMESET>
- hADeSik
- Moderator
- Z nami od: 02 czerwca 2002, 21:18
Re: VapoChill.com
Przeciez jak byk pisze - wewnetrzny blad serwera.
Blad wystepuje w lini 45, pliku /browserInclude.asp, blad lezy po stronie WebMastera i tyle
.
Jesli przegladarka przedstawila by sie inaczej to prawdopodobnie wszytsko byloby ok. Wyglada to tak jakby skrypt analizuje prawdopodobnie typ przegladarki, nie znajduje Twojej i skrypt sie wykrzacza. Polecam napisac do autora stronki.
W kazdym razie tyle mozna powiedziec po tym co tam zobaczylem.
Blad wystepuje w lini 45, pliku /browserInclude.asp, blad lezy po stronie WebMastera i tyle
Jesli przegladarka przedstawila by sie inaczej to prawdopodobnie wszytsko byloby ok. Wyglada to tak jakby skrypt analizuje prawdopodobnie typ przegladarki, nie znajduje Twojej i skrypt sie wykrzacza. Polecam napisac do autora stronki.
W kazdym razie tyle mozna powiedziec po tym co tam zobaczylem.
- mm_
Re: VapoChill.com
ymmm wyszlo niezbyt stylistycznie
mam nadzieje, ze wiadomo o co chodzi 
- mm_
• Strona 1 z 1
Wróć do Standardy WWW i źle działające strony