Proctor tylko w MozilliPL?
Moderator: Pomocy?!
• Strona 1 z 1
Proctor tylko w MozilliPL?
Przeglądarka: -
Moje pytanie to: czy Proctor bedzie udostepniany (jako projekt) np. na mozdev.org? Uwazam, ze to niezwykle ciekawy dodatek i sadze, ze gabrielbaines powinien sie nim pochwalic calemu swiatu. Rozumiem, ze Zespol MozillaPL chce miec asa w rekawie ale... 
- Gość
Bardzo dziękuję
Czemu, jak ktos mnie chwali, to się nie podpisuje ?
Proctora możesz doinstalować do Mozilli ze strony pobierz, wszystkie teksty ma zarówno w wersji angielskiej jak i polskiej więc nie ma problemu z używaniem go z oryginalną wersją z mozilla.org
Dlaczego nie na MozDev? A no dlatego, że to chłopcy z MozillaPL zaprosili mnie do zespołu, więc gram w teamie MozillaPL.
Natomiast na pewno fajnie byłoby, gdyby MozillaPL miała swój własny MozDev, czyli strony projektów takich jak chociażby rewelacyjny MozTweak (też dostępny tylko w MozillaPL)
Takie strony projektów przydałyby się, bo np. w tym momencie jedynym miejscem, w którym można przeczytać co robi Proctor jest readme w cvs, a przeciętny uzytkownik raczej tam nie trafi. Jak już pojawi się ta zapowiadana od dawna nowa wersja stron MozillaPL.org, to będę w tej sprawie męczył Driverów.
Proctora możesz doinstalować do Mozilli ze strony pobierz, wszystkie teksty ma zarówno w wersji angielskiej jak i polskiej więc nie ma problemu z używaniem go z oryginalną wersją z mozilla.org
Dlaczego nie na MozDev? A no dlatego, że to chłopcy z MozillaPL zaprosili mnie do zespołu, więc gram w teamie MozillaPL.
Natomiast na pewno fajnie byłoby, gdyby MozillaPL miała swój własny MozDev, czyli strony projektów takich jak chociażby rewelacyjny MozTweak (też dostępny tylko w MozillaPL)
Takie strony projektów przydałyby się, bo np. w tym momencie jedynym miejscem, w którym można przeczytać co robi Proctor jest readme w cvs, a przeciętny uzytkownik raczej tam nie trafi. Jak już pojawi się ta zapowiadana od dawna nowa wersja stron MozillaPL.org, to będę w tej sprawie męczył Driverów.
Gabriel
- GabrielBaines
- Moderator
- Z nami od: 05 marca 2002, 21:42
GabrielBaines pisze:Bardzo dziękujęCzemu, jak ktos mnie chwali, to się nie podpisuje ?
![]()
To bylem ja
GabrielBaines pisze:Proctora możesz doinstalować do Mozilli ze strony pobierz, wszystkie teksty ma zarówno w wersji angielskiej jak i polskiej więc nie ma problemu z używaniem go z oryginalną wersją z mozilla.org
Wlasnie o to chodzi. To jest argument na to by Proctor udostepnic szerszej widowni.
GabrielBaines pisze:Dlaczego nie na MozDev? A no dlatego, że to chłopcy z MozillaPL zaprosili mnie do zespołu, więc gram w teamie MozillaPL.
A nie moze byc i tu i tu?
GabrielBaines pisze:Natomiast na pewno fajnie byłoby, gdyby MozillaPL miała swój własny MozDev, czyli strony projektów takich jak chociażby rewelacyjny MozTweak (też dostępny tylko w MozillaPL)
Dokladnie o to mi chodzi. MozTweak nie jest ale optimoz jest. A co Proctor jest gorszy?
GabrielBaines pisze:Takie strony projektów przydałyby się, bo np. w tym momencie jedynym miejscem, w którym można przeczytać co robi Proctor jest readme w cvs, a przeciętny uzytkownik raczej tam nie trafi. Jak już pojawi się ta zapowiadana od dawna nowa wersja stron MozillaPL.org, to będę w tej sprawie męczył Driverów.
Czekamy z niecierpliwoscia.
- Domel
- Z nami od: 14 kwietnia 2002, 19:10
• Strona 1 z 1
Wróć do Pakiet SeaMonkey i Mozilla Suite