chciałem sobie dzisiaj poinstalować obce skóry. Niestety każda płacze, że jest zaprojektowana do starszej wersji Mozilli i nie ma ochoty wspólpracować. No więc dalem każdej USUŃ... No i się usunęły, poza skórą IE
Miś w Mozilli
Moderator: Pomocy?!
• Strona 1 z 1
Miś w Mozilli
Przeglądarka: -
Witajcie,
chciałem sobie dzisiaj poinstalować obce skóry. Niestety każda płacze, że jest zaprojektowana do starszej wersji Mozilli i nie ma ochoty wspólpracować. No więc dalem każdej USUŃ... No i się usunęły, poza skórą IE
. Klikam ODNINSTALUJ, a ona nie chce i już. Czyżby tak wiernie emulowała IE?
))))
mgr inż. inż. Ja
- tristan
- Z nami od: 18 lipca 2002, 22:12
hADeSik pisze:no i masz babo placek...
Mości Hrabia ciągle to samo...
Zachciało Ci się Misia to go masz![]()
Ne, ne, ne... Mnie tam wygląd IE nie pasi, ale w nocy z niedzieli na poniedzialek miałem ostrą debatę z kolegami, którzy nie chcieli się dać przekonać do Mozilli, bo ,,wyglad mi się nie podoba'', więc chciałem potestować i zapodać im skórę IE, żeby nie płakali...
mgr inż. inż. Ja
- tristan
- Z nami od: 18 lipca 2002, 22:12
tak, teraz to na kolegów zganiaj 
Pozdrawiam
hADeSik
Dodatki PL do Mozilli | www.podatki.4un.pl | www.zus.4un.pl | www.wirusy.4un.pl | www.sklep.4un.pl i nie tylko...
hADeSik
Dodatki PL do Mozilli | www.podatki.4un.pl | www.zus.4un.pl | www.wirusy.4un.pl | www.sklep.4un.pl i nie tylko...
- hADeSik
- Moderator
- Z nami od: 02 czerwca 2002, 21:18
• Strona 1 z 1
Wróć do Standardy WWW i źle działające strony