Przeglądarka: Mozilla/5.0 (X11; U; Linux i686; en-US; rv:1.7.5) Gecko/20050122 Firefox/1.0
Dog pisze:athantor: nie z fronpage'a, a z PicaJet
Tym gorzej.
Dog pisze:(jezeli znasz ten program),
Nie i wolałbym, żeby tak pozostało.
Dog pisze:widac ze jestes zwolennikiem linucha,
Kogo? Nie znam go.
Dog pisze: wiec zapewne tego programu za szybko nie poznasz...
Nawet sobie nie wyobrażasz jaki szczęśliwy jestem z tego powodu

Dog pisze:Niestety, jak wszystkim wiadomo jestesmy niejako zmuszeni do uzywania Windy czy nam sie to podoba czy nie,
A to ciekawe. W bloku którym mieszkam nie ma windy i co za tym idzie nikt mnie nie zmusza do używania jej. Czyli jak widzisz
nie jesteśmy zmuszeni...
Dog pisze:niestety na linucha nie ma zbyt wielu softu do zabawy grafika,
A więc “linuch” to jakiś program? Dobrze kombinuję?

Nikt Ci nigdy nie mówił, żeby nie wypowiadać się na tematy o których nie ma nawet NAJMNIEJSZEGO pojęcia? Nie? To bądź świadom, że pod linuksem wystarczy bashowy skrypt dowygenerowania galerii i proszę nie kłam, że nie ma softu do zabawy grafiką, bo do tego wystarczy gimp, czy ImageMagick.
Dog pisze: wiec w Windzie mam wiecej mozliwosci...
Czy więcej, nie wiem... W końcu możesz jechać tylko w górę albo w dół, no bo “gdzie ma jechać? W boook?”

Dog pisze:Niestety linuchowym batchem, nie powalcze sobie na windzie,
linóhowym batem? Toż mówiłeś, że to jakiś program, a nie czlowiek. Teraz mówisz, że to jakiś sado-macho...

O różnych miejscach już słyszałem, ale żeby robić to na windzie... No, no...

Dog pisze:juz predzej wiedzialem (3x0 101 i 3x0 102 niejako skonczylem) ze w linuxie takie cos byloby szybkie i proste taka podmianka, ale nie bede go instalowal tylko ze wzgledu na to...
Ej! Toż mówiłeś, że pod linóha nie ma softu! To na tą “windę” być powinien, bo jeśli nie ma to jaki sens jest jej używać? Chodząc schodami, zyskamy lepszą kondycję.
Dog pisze:Pewnie masz racje ze nieprawidlowoscia jest uzywanie separatora \ na sieci, ale jest jak jest i pewnie nie jadna amatorska strona tego uzywa
Dobre słowo
“amatorska”. Dzięki takiej amatorszczyźnie łatwo jest rozpoznać, co jest warte naszej uwagi, a co nie.
Ci się nie chce poprawić strony, mi się nie chce jej czytać. Proste.
Dog pisze: i zaakceptowanie tego raczej nie spowoduje wzrostu zagrozenia wlamania na kompa,
Nie, ale wzrośnie procent, delikatnie mówiąc, mwronalpu stron.
Dog pisze:wiec nie rozumiem Twojego uniesienia...
“bo cha^Wkłamstwa nie zniese”.
bp, nmsp