Szukałem na forum i chyba jeszcze nikt tego tematu nie poruszył - dziwne.
Mianowicie, gdy wysyłam wiadomość, to jej kopię zachwuje mi w folderze "WysBane wiadomo[ci", a nie w "Wysłane wiadomości". Po prostu tworzy mi taki folder, gdzie zamiast polskich literek są "krzaczki" - a folder "Wysłane wiadomości" ignoruje. Nie miałem tego w wersji 0.9.9. Czy ktoś się z tym spotkał (wygląda mi to na kodowanie w ISO8859-2 zamiast Win1250)?
Uzywam Windows 2k Prof. PL i Mozilli 1.0rc2.
Pozdrawiam,
Wyslane wiadomosci
Moderator: Pomocy?!
• Strona 1 z 1
Przeglądarka: -
Kurier poczty także i mnie zafundował taką imprezkę
Poradziłem sobie z tym w ten sposób: W "Konfiguracji kont kuriera poczty" wskazałem dla każdego z kont w zakładce "Kopie i foldery" ręcznie gdzie ma przechowywać kopie. Po prostu wybrałem "Inne" i zaznaczyłem odpowiednie foldery - te napisane poprawnie. Foldery złe usunąłem.
Pochodziło tak jakiś czas a potem przełączyłem z powrotem na wartości standarowe i się naprawiło....
Nie wiem czy u ciebie taki numer przejdzie, ale spróbować możesz.
Windows Me, Mozilla 1.0 rc2
Pozdrawiam,
Burcu
Poradziłem sobie z tym w ten sposób: W "Konfiguracji kont kuriera poczty" wskazałem dla każdego z kont w zakładce "Kopie i foldery" ręcznie gdzie ma przechowywać kopie. Po prostu wybrałem "Inne" i zaznaczyłem odpowiednie foldery - te napisane poprawnie. Foldery złe usunąłem.
Pochodziło tak jakiś czas a potem przełączyłem z powrotem na wartości standarowe i się naprawiło....
Nie wiem czy u ciebie taki numer przejdzie, ale spróbować możesz.
Windows Me, Mozilla 1.0 rc2
Pozdrawiam,
Burcu
- Burcu
Nowy profil
Po założeniu nowego profilu wszystko jest OK, ale jak teraz przenieść pocztę ze starego? Narzędzie "Import" się do tego nie nadaje
Any suggestions?
Pozdr.
Pozdr.
- andrusz
- Z nami od: 21 maja 2002, 13:58
Re: Nowy profil
Recznie przekopiować pliki profilu - położenie plików profilu zostało opisane w artykule.
- pbartecki
- Z nami od: 03 lutego 2002, 18:31
• Strona 1 z 1
Wróć do Pakiet SeaMonkey i Mozilla Suite