MozillaPL.org - polskie centrum Mozilli

Główne menu:

Rewolucyjna nowa strona główna Interii

Dyskusje na temat standardów WWW i zgłoszenia stron niedziałających poprawnie w przeglądarkach z rodziny Mozilli (w tym Mozilla Firefox)

Moderator: Pomocy?!

Postautor: Gość » 20 lipca 2005, 16:19

Przeglądarka: Opera/8.01 (Windows NT 5.1; U; pl)

Nie mam nic skopanego w systemie. Mam własną stronę z zewn. arkuszami stylów CSS i działa bardzo dobrze... Niemniej, ponieważ mam 2 komputery, sprawdzę w wolnej chwili i dam znać.
Gość

Postautor: Olhado/256 » 20 lipca 2005, 18:00

Przeglądarka: Mozilla/5.0 (Windows; U; Windows NT 5.1; en-US; rv:1.8b3) Gecko/20050712 Firefox/1.0+

Anonymous pisze:Czy Wy wszystko traktujecie tak poważnie? Napisałem tego posta właśnie, żeby tym bardziej udowodnić, że faktycznie IE coraz bardziej schodzi na psy, a Firefox i Opera pną się w górę ---> dowodzi tego, że jeden z największych polskich wortali nie jest prawidłowo wyświetlany przez IE i nie sądzę, żeby panowie z Interii czy Mozillapl o tym nie wiedzieli.

Z całym szacunkiem, ale "panowie z Interii czy MozillaPL" musieliby być skończonymi idiotami, żeby olewać prawie 80% internautów. Takie numery przejdą na stronie domowej Jasia h4x0ra z Bogatyni, ale nie w poważnych serwisach, które liczą się z odwiedzającymi. Na próbę odpaliłem Interię w IE6 SP2 i oczywiście wszystko śmiga. Masz coś skopane u siebie.
Pamiętaj obywatelu: WTYCZKI TO NIE TO SAMO, CO ROZSZERZENIA!
WinXP SP2
Olhado/256
Moderator

Z nami od: 26 września 2002, 09:47

Postautor: Gość » 20 lipca 2005, 18:42

Przeglądarka: Opera/8.01 (Windows NT 5.1; U; pl)

Z całym szacunkiem, ale "panowie z Interii czy MozillaPL" musieliby być skończonymi idiotami, żeby olewać prawie 80% internautów. Takie numery przejdą na stronie domowej Jasia h4x0ra z Bogatyni, ale nie w poważnych serwisach, które liczą się z odwiedzającymi. Na próbę odpaliłem Interię w IE6 SP2 i oczywiście wszystko śmiga. Masz coś skopane u siebie.

Dzięki i Sorry za zamieszanie. Chyba się wygłupiłem... :oops:

Ruszam na poszukiwania pt. "Co mam skopane w systemie" ---> nie będą to chyba łatwe poszukiwania, bo na pozór wszystko działa dobrze. Win XP Pro SP2.

Jeszcze raz przepraszam.
Gość

Postautor: myki » 21 lipca 2005, 14:05

Przeglądarka: Mozilla/5.0 (Windows; U; Windows NT 5.1; pl-PL; rv:1.7.10) Gecko/20050716 Firefox/1.0.6

Ale po co masz szukać błędu. Nie powinieneś się przejmować tym, że IE nie ładuje dobrze stron, przecież korzystasz z alternatywy.
"Błądzić jest rzeczą ludzką, ale żeby coś naprawdę spieprzyć potrzebny jest komputer" Murphy
myki

Z nami od: 10 stycznia 2005, 19:35

Poprzednia

Wróć do Standardy WWW i źle działające strony