Witam !
Odkąd zainstalowałem sobie rozszerzenie FlashGot co jakiś czas znika mi pasek z zakładkami - tzn. sam pasek jest ale nie ma żadnego elementu. Czy jest możliwość zrobienia czegoś z tym ? a może gryzie się z innymi rozszerzeniami ?
Mój FF: wersja 1.0.7
FlashGot: wersja 0.5.9.7
Inne rozszerzenia:
Install_New_Theme_0.6.1_pl-PL.xpi 10 KB
allowright-click_0.1.1_pl-PL.xpi 16 KB
confmania_1.05.2005021901_pl-PL.xpi 33 KB
dlembed-0.1.Evl_pl-PL.xpi 18 KB
downloadmanagertweak_0.6.6_pl-PL.xpi 40 KB
flashblock_1.3.2_pl-PL.xpi 30 KB
flashgot_0.5.9.7_pl-PL.xpi 145 KB
nukeanything_0.2_pl-PL.xpi 6 KB
tabprefs_1.2.7.1_pl.xpi 30 KB
useragentswitcher_localized.xpi 39 KB
FlashGot - problem z zakładkami
Moderator: Pomocy?!
• Strona 1 z 1
FlashGot - problem z zakładkami
Przeglądarka: Mozilla/5.0 (Windows; U; Windows NT 5.1; pl-PL; rv:1.7.12) Gecko/20050919 Firefox/1.0.7
- Format
Re: FlashGot - problem z zakładkami
Przeglądarka: Mozilla/5.0 (Windows; U; Windows NT 5.1; en-US; rv:1.8b4) Gecko/20050908 Firefox/1.4
Format pisze:Odkąd zainstalowałem sobie rozszerzenie FlashGot co jakiś czas znika mi pasek z zakładkami - tzn. sam pasek jest ale nie ma żadnego elementu.
Jesteś pewien, że nie ma żadnego elementu? Może na końcu paska znajduje się przycisk do rozwijania listy zakładek? Jeśli tak, to trafiłeś na znany błąd Firefoksa, który zostanie wyeliminowany w wersji 1.5.
Jeśli to coś innego i jeśli faktycznie uważasz, że stało się to po zainstalowaniu FlashGota, to czemu nie wyłączysz/odinstalujesz tego rozszerzenia i nie sprawdzisz?
Pamiętaj obywatelu: WTYCZKI TO NIE TO SAMO, CO ROZSZERZENIA!
WinXP SP2
WinXP SP2
- Olhado/256
- Moderator
- Z nami od: 26 września 2002, 09:47
Re: FlashGot - problem z zakładkami
Przeglądarka: Mozilla/5.0 (Windows; U; Windows NT 5.1; pl-PL; rv:1.7.12) Gecko/20050919 Firefox/1.0.7
Olhado/256 pisze:Jesteś pewien, że nie ma żadnego elementu? Może na końcu paska znajduje się przycisk do rozwijania listy zakładek? Jeśli tak, to trafiłeś na znany błąd Firefoksa, który zostanie wyeliminowany w wersji 1.5.
Jeśli to coś innego i jeśli faktycznie uważasz, że stało się to po zainstalowaniu FlashGota, to czemu nie wyłączysz/odinstalujesz tego rozszerzenia i nie sprawdzisz?
Przycisk jest, a i owszem ale zostało to jakby aktywowane zainsalowaniem FlashGota (wcześniej z tydzień go nie używałem i było dobrze) ... może to przez rosnącą liczbę elementów tego paska ? Zresztą skoro to znany błąd to czekam na wersję 1.5
- Format
• Strona 1 z 1
Wróć do Rozszerzenia dla Firefoksa