Mam ogromny problem, w ogole nie wyswietla mi sie strona www.pekaobiznes24.pl . Najpierw bardzo dlugo sie wczytuje a potem po porstu nic,pusta biala strona
problem z witryną pekaobiznes24
Moderator: Pomocy?!
• Strona 1 z 1
problem z witryną pekaobiznes24
Przeglądarka: Mozilla/5.0 (Windows; U; Windows NT 5.1; pl; rv:1.9.1.3) Gecko/20090824 Firefox/3.5.3
witam!
Mam ogromny problem, w ogole nie wyswietla mi sie strona www.pekaobiznes24.pl . Najpierw bardzo dlugo sie wczytuje a potem po porstu nic,pusta biala strona
probwalam konfiguracji,ale to kompletnie nic nie daje..myslalam ze to moze tez przez program antywirusowy,ale jak go calkowiecie wylacze,to i tak nic sie nie zmienia.. PROSZę o Pomoc !:(
- dididaria
Przeglądarka: Mozilla/5.0 (X11; U; Linux i686; en-US; rv:1.9.1.3) Gecko/20090910 Ubuntu/9.04 (jaunty) Shiretoko/3.5.3
dididaria pisze:probwalam konfiguracji
Nie mam zielonego pojęcia co to jest ta konfiguracja.
Na początek wyczyść pamięć podręczną przeglądarki: Firefox > Narzędzia > Wyczyść dane prywatne, jeśli nie pomoże wykonaj Standardową diagnostykę.
Czytaj ze zrozumieniem i upewnij się, że kopia profilu została wykonana. Jeśli problem nie ustąpi, poinformuj o przebiegu diagnostyki. Napisz, co wniosło stworzenie nowego profilu oraz uruchomienie przeglądarki w trybie awaryjnym. Informacja o konieczności przeprowadzenia Standardowej diagnostyki była wyświetlana przy zakładaniu wątku.
"Mym sojusznikiem jest Moc, i potężnym sojusznikiem ona jest." -- Mistrz Yoda
- Tomek
- Moderator
- Z nami od: 19 sierpnia 2004, 06:52
• Strona 1 z 1