-=sKy=- pisze:co do mojego nicka (...) nie ja go wymyśliłem ale juz tak pozostało ,
Mama ci wymyśliła?
Moderator: Pomocy?!
Przeglądarka: -
-=sKy=- pisze:co do mojego nicka (...) nie ja go wymyśliłem ale juz tak pozostało ,
-=sKy=- pisze:Twoja Babcia
Nerf pisze:Nie mam zamiaru się kłócić, ale po prostu nie mogłem się powstrzymać od napisania tego komentarza. Swoją drogą nie rozumiem, jak można nie wymyśleć sobie nicka. Gdybym ja miał takiego nicka, jak na mnie niektórzy znajomi mówią, to pewnie pół forum by się ze mnie śmiało
A tak w ogóle to ta dyskusja jest bezprzedmiotowa. Przypominam tylko, że podstawowa zasada ewangelizowania to: nie bluzgać! Nie wyzywać!. Tłumaczyć wszystko spokojnie i kulturalnie. Inaczej wyrobimy sobie złą opinię... Dlatego do Interii wysłałbym najwyżej uwagę, że jest coś takiego jak MozillaPL. A i tak webmaster na 90% o tym wie.
-=sKy=- pisze:Czyli co angielskie screeny dał z złosliwosci czy ktos mu kazał( moze typy z microsoftu zeby ludziksa sie do mozi zniechęcili ??) albo szukac mu sie nie chciało polskiej wersji ?
Burcu pisze:Jeśli to komuś poprawi humor to napiszę, że Wirtualna Polska przy opisie konfiguracji podaje screeny z polskiej wersji Mozzi
Zarejestrowani użytkownicy: Baidu [Spider], Bing [Bot], Google [Bot]