Mam nadzieję, że w następnej wersji będzie to naprawione
Problem z hasłami Firefox 3.0.2 oraz 3.0.3
Moderator: Pomocy?!
Przeglądarka: Mozilla/5.0 (Windows; U; Windows NT 5.1; pl; rv:1.9.0.4) Gecko/2008102920 Firefox/3.0.4
Mam nadzieję, że w następnej wersji będzie to naprawione
- randallg
Przeglądarka: Mozilla/5.0 (Windows; U; Windows NT 5.1; pl; rv:1.9.0.5) Gecko/2008120122 Firefox/3.0.5
Straciłem dziś hasła do wszystkich witryn jak i do kont na gmailu.
Nic to, że używam secure login.
Ba, przeglądarka nie chce teraz zapamiętywać już żadnych haseł.
Idź pan w ch... wracam do Opery i Wam też takie wyjście polecam bo ileż można się użerać z dziurawym jak sito lisem
- zniesmaczony
Przeglądarka: Mozilla/5.0 (Windows; U; Windows NT 5.2; pl; rv:1.9.0.5) Gecko/2008120122 Firefox/3.0.5
- yzihs
- Z nami od: 14 września 2008, 08:16
Przeglądarka: Mozilla/5.0 (Windows; U; Windows NT 5.1; pl; rv:1.9.0.5) Gecko/2008120122 Firefox/3.0.5
Załóż konto lub kup domenę WWW z linka polecającego: http://www.hekko.pl/?ref=34295
- Grzegorz
- Moderator
- Z nami od: 15 kwietnia 2007, 12:33
Zaloguj mnie automatycznie przy każdej wizycie nie działa!
Przeglądarka: Mozilla/5.0 (Windows; U; Windows NT 5.1; pl; rv:1.9.0.10) Gecko/2009042316 Firefox/3.0.10
Mam firefixa 3.0.0.10 (czy jakos tak) i nie zapamiętuje mi automatycznego logowania na strone.Wszedzie musze ręcznie.
Jak sie juz zaloguje i nacisne zaloguj automatycznie, to dziala dopóki nie zamkne przeglądarki.
Jak zamknę i otworze na nowo to musze od nowa sie logowac recznie.
Jest to bardzo nie poradne.Tak jest ze wszystkimi stronami.
Kiedys tak nie bylo
- gustawson
- Z nami od: 02 maja 2009, 08:27
Przeglądarka: Mozilla/5.0 (Windows; U; Windows NT 6.0; pl; rv:1.9.1b4) Gecko/20090423 Firefox/3.5b4 (.NET CLR 3.5.30729)
gustawson pisze:nie zapamiętuje mi automatycznego logowania na strone.Wszedzie musze ręcznie.
Anonymous pisze:Mam dokładnie ten sam problem już od dobrych 2-3 miesięcy
Problem może wynikać z wyłączenia opcji zapamiętywania haseł w Firefoksie. Firefox > Narzędzia > Opcje > Bezpieczeństwo > zaznaczcie "Pamiętaj hasła do witryn" oraz przejrzyjcie listę wyjątków, eliminując z niej adres stron, do których Firefox powinien zapamiętywać hasła. Zainteresujcie się także wymuszaniem zapamiętywania haseł
Bardziej prawdopodobną przyczyną znikania zapamiętanych haseł jest uszkodzony profil, w tym wypadku wykonajcie Standardową diagnostykę.
Czytajcie ze zrozumieniem i upewnijcie się, że wykonaliście kopię profilu, przed przystąpieniem do jakichkolwiek modyfikacji. Jeśli problem(y) nie ustąpi(ą) poinformujcie, o przebiegu diagnostyki. Napiszcie, co wniosło stworzenie nowego profilu oraz uruchomienie przeglądarki w trybie awaryjnym?
Kolejną możliwością jest stosowanie aplikacji czyszczących system z plików tymczasowych i innych śmieci lub zacierających ślady użytkowania systemu i przeglądarki internetowej. Jeśli korzystacie z jakiś aplikacji typu cleaner, eraser, washer itp. to sprawdźcie opcje czyszczenia, czy nie uprawniają one programu o usuwania zapamiętanych haseł.
Załóż konto lub kup domenę WWW z linka polecającego: http://www.hekko.pl/?ref=34295
- Grzegorz
- Moderator
- Z nami od: 15 kwietnia 2007, 12:33
Przeglądarka: Mozilla/5.0 (Windows; U; Windows NT 5.1; pl; rv:1.9.0.11) Gecko/2009060215 Firefox/3.0.11
Czytajcie ze zrozumieniem
Abstrahujac juz od tego ze czytajac ze zrozumieniem to sie czlowiek czytajacy zatrzymuje na pkc 3. bo jak ma w porzadnej instrukcji cos napisane ze ma zrobic to to robi i tylko (bo ma obawe ze jak zrobi cos po swojemu to popsuje) i ze ona nic nie daje to:
Witam!
Mam firefixa 3.0.0.10 (czy jakos tak) i nie zapamiętuje mi automatycznego logowania na strone.Wszedzie musze ręcznie
to pokaz mi Pan, panie cukrowy gdzie pan masz automatyczne logowanie jak Pan dajesz zapamietanie hasla?
Nie widzisz Pan?! A widzisz! bo automatyczne logowanie to sie dotyczy tego zapamietywania co na jakiejs stronie (np. wiele for internetowych) Pan dajesz i sie w Ciasteczkach cookies zwanych zapisuje!
I z menadzerem hasel nic wspolnego nie ma kompletne 0 tyle co pewien posel warty ponoc byl...
A moze Pan to panś jest sabotazysta z Microsoftu podeslany?
Byl juz jeden serwis co na wiekszosc zapytan odpowiadal skopiowana formulka i skonczyl tak ze nie wysyla juz Polakom nagrod tylko France & Belgium ONLY
- mojNickMojWybor!
Przeglądarka: Mozilla/5.0 (X11; U; Linux x86_64; en-US; rv:1.9.1) Gecko/20090620 Ubuntu/9.04 (jaunty) Shiretoko/3.5
mojNickMojWybor! pisze:Abstrahujac juz od tego ze czytajac ze zrozumieniem to sie czlowiek czytajacy zatrzymuje na pkc 3.
jeśli uważasz że SD ma jakieś błędy - popraw ją. Jest ona ogólnie dostępna - wystarczy się zarejestrować/zalogować i wprowadzić odpowiednie zmiany. Jesteśmy otwarci na zmiany jeśli mają one w jakiś sposób ułatwić rozwiązywanie problemów. Ten problem zaś został poruszony pierwszy raz w tym tygodniu - zaś SD działa od kilku lat.
- Tomek
- Moderator
- Z nami od: 19 sierpnia 2004, 06:52
loginy
Przeglądarka: Opera/9.64 (Windows NT 5.1; U; pl) Presto/2.1.1
Z tego też powodu przesiadłam się na Operę.
- boba
Przeglądarka: Mozilla/5.0 (Windows; U; Windows NT 5.1; pl; rv:1.9.1.1) Gecko/20090715 Firefox/3.5.1
Pomijając już to że w opcjach możesz wyłączyć zapamiętywanie tych danych...
boba pisze:Wyobraź sobie, że pozwalasz komuś skorzystać ze swego kompa - od razu wie, gdzie jak się logujesz.
Jeśli pozwalasz komuś korzystać to nawet jak wyczyścisz wszystko to i tak się dowie... Po to właśnie istnieją konta użytkowników w systemie żeby unikać podglądania...
- Tomek
- Moderator
- Z nami od: 19 sierpnia 2004, 06:52