Otrzymałem komunikat: Nieprawidłowy pakiet instalacyjny.
Czy ktoś może zna przyczynę.
Pozdrawiam,
Adam
p.s. co do banków, to citybank również nie akceptuje mozilli w wyżej wymienionej konfiguracji.
Moderator: Pomocy?!
Przeglądarka: -
Marian pisze:Niestety przez whois wszystko dokladnie widac
KLAPEK pisze:W domciu Mozilla 1.1 PL + win98se - DZIAŁA!
Jak będę miał trochę czasu to zerknę też pod Slackiem
KLAPEK pisze:A u mnie nie działa
Zassałem dziś najnowszą wersję 0.9,
w Edycje->Preferencje->Nawigator zaznaczyłem Przełącznik Proxy
w Zaawansowane->Spoofing wpisałem fałszywe IP
i...
ani ikonki Proctora nie widzę, ani maskowanie adresu na stronie podanej w readme nie działa - daje mi txt You're not using a proxy..
Co jest nie tak![]()
Mozilla 1.0.1 PL + win98se + stałe łącze Netii
KLAPEK pisze:... jak klikam ikonkę i ustawiam automatyczne /domyślnie nie maskuje adresu?/ to nadal na stronce z wykrywaniem ip mam fałszywy...
KLAPEK pisze:No niestety pod Linuxem mimo "wejścia i wyjścia"nie działa, tj. nie mam ikonki Proctora, Spoofing się pojawia, Przełącznik Proxy też, a ikonka się nie pojawia - efektem czego jest fakt, iż nie działa maskowanie adresu - co robić?
Mozilla 1.1 PL+Slackware 8.1 Linux
KLAPEK pisze:No niestety pod Linuxem mimo "wejścia i wyjścia"nie działa, tj. nie mam ikonki Proctora, Spoofing się pojawia, Przełącznik Proxy też, a ikonka się nie pojawia - efektem czego jest fakt, iż nie działa maskowanie adresu - co robić?
GabrielBaines pisze:KLAPEK pisze:No niestety pod Linuxem mimo "wejścia i wyjścia"nie działa, tj. nie mam ikonki Proctora, Spoofing się pojawia, Przełącznik Proxy też, a ikonka się nie pojawia - efektem czego jest fakt, iż nie działa maskowanie adresu - co robić?
Odrobinę się zgubiłem. Napisz, czy rozumiem dobrze: masz w Preferencje->Nawigator zaznaczony checkbox Przełącznik Proxy, a mimo to przełacznika (czyli ikonki piorun/tarcza/tarcza z trybikiem) nie widać. Tak?
A czy widac na lewo od wskaźnika on-line dwie pionowe kreski obok siebie zamiast jednej, która tam powinna być?
GabrielBaines pisze:To już muszą byc jakieś fanaberie Mozilli. Możesz spróbowac wyciąć XUL.mfasl, ale nie wiem, czy to pomoże.
Na konsoli JavaScript nie pojawia się nic z Proctorem w nazwie?
Wróć do Pakiet SeaMonkey i Mozilla Suite
Zarejestrowani użytkownicy: Baidu [Spider], dexter, Google [Bot]