nadpisywanie poczty
Moderator: Pomocy?!
• Strona 1 z 1
nadpisywanie poczty
Przeglądarka: Mozilla/5.0 (Windows; U; Win98; pl-PL; rv:1.7.5) Gecko/20041108 Firefox/1.0
nie wiem dlaczego w pasku pokazuje mi wielokrotnie wyższą liczbę wiadomości niż rzeczywiście mam w skrzynce ( nieprzeczytane się zgadzają , ale "razem" juz nie)-gdzie szukać błędu?
- dan
Przeglądarka: Mozilla/5.0 (Windows; U; Windows NT 5.0; pl-PL; rv:1.7.5) Gecko/20041108 Firefox/1.0
Hmm też to miałem jak skopiowałem po chamsku profil z Windy do Linuksa i tylko about:configiem ściażki se pozmieniałem.
A dzisiaj TB dostał takiego napadu pod Windowsem - sam z siebie bez przyczyny
- foldery poczty zachowują się dziwnie a na pasku stanu wyświetla ogromne ilości maili
Pomaga usunięcie pliku Inbox.msf przy wyłaczonym TB, ale dalej nie znam przyczyny
<update>
Porównałem pliki msf - prawidłowy i wykazujący 62 tys. maili - dużych róznic nie zauważyłem.
Aha i u mnie poazuje się też dużo większa liczba nieprzeczytanych wiadomości, których nie ma i nie można do nich przejść klawiszem 'N'
A dzisiaj TB dostał takiego napadu pod Windowsem - sam z siebie bez przyczyny
Pomaga usunięcie pliku Inbox.msf przy wyłaczonym TB, ale dalej nie znam przyczyny
<update>
Porównałem pliki msf - prawidłowy i wykazujący 62 tys. maili - dużych róznic nie zauważyłem.
Aha i u mnie poazuje się też dużo większa liczba nieprzeczytanych wiadomości, których nie ma i nie można do nich przejść klawiszem 'N'
- RafałR
- Z nami od: 02 stycznia 2005, 17:31
• Strona 1 z 1
Wróć do Klient poczty Thunderbird