MozillaPL.org - polskie centrum Mozilli

Główne menu:

nadpisywanie poczty

Tematy specyficzne dla klienta poczty Mozilla Thunderbird

Moderator: Pomocy?!

nadpisywanie poczty

Postautor: dan » 08 lutego 2005, 13:53

Przeglądarka: Mozilla/5.0 (Windows; U; Win98; pl-PL; rv:1.7.5) Gecko/20041108 Firefox/1.0

nie wiem dlaczego w pasku pokazuje mi wielokrotnie wyższą liczbę wiadomości niż rzeczywiście mam w skrzynce ( nieprzeczytane się zgadzają , ale "razem" juz nie)-gdzie szukać błędu?
dan

Postautor: Alenson » 08 lutego 2005, 14:54

Przeglądarka: Mozilla/5.0 (Windows; U; Windows NT 5.0; pl-PL; rv:1.7.5) Gecko/20041108 Firefox/1.0

Może masz ciagle aktywny jakiś filtr wyświetlania (np. "osoby które znam"), lub coś w tym stylu?
Alenson

Z nami od: 20 sierpnia 2003, 07:36

Postautor: RafałR » 08 lutego 2005, 15:19

Przeglądarka: Mozilla/5.0 (Windows; U; Windows NT 5.0; pl-PL; rv:1.7.5) Gecko/20041108 Firefox/1.0

Hmm też to miałem jak skopiowałem po chamsku profil z Windy do Linuksa i tylko about:configiem ściażki se pozmieniałem.

A dzisiaj TB dostał takiego napadu pod Windowsem - sam z siebie bez przyczyny ;) - foldery poczty zachowują się dziwnie a na pasku stanu wyświetla ogromne ilości maili

Pomaga usunięcie pliku Inbox.msf przy wyłaczonym TB, ale dalej nie znam przyczyny :(

<update>
Porównałem pliki msf - prawidłowy i wykazujący 62 tys. maili - dużych róznic nie zauważyłem.

Aha i u mnie poazuje się też dużo większa liczba nieprzeczytanych wiadomości, których nie ma i nie można do nich przejść klawiszem 'N'
RafałR

Z nami od: 02 stycznia 2005, 17:31

Wróć do Klient poczty Thunderbird